VOLEYBOL

Başantrenörümüz Zoran Terzic ile oyuncularımız, Eczacıbaşı Dynavit galibiyetini değerlendirdi

07 Mayıs 2023 Pazar 17:37

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi final etabı ilk maçında Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yendi. Maçın ardından Başantrenörümüz Zoran Terzic ile oyuncularımız karşılaşmayı yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Başantrenörümüz Zoran Terzic: Daha iyisini yapabiliriz

Başantrenörümüz Zoran Terzic, “Bugün oyunumuzu oynayamadık. İlk seti kaybettik çünkü defanssız oynadık. Rakip %75 ile hücum etti. Bu inanılmaz. İkinci setle birlikte savunmada daha etkili oynamaya başladık. Bugünkü oyun kazanmak için yeterli oldu. Geçen sezon seri 5 maça gitmişti. Onlar da iyi takım. Seri beş maça gidebilir. Buna hazır olmalıyız. Daha iyisini yapabiliriz.” dedi.

Oyuncumuz Aslı Kalaç: Çok mutluyuz fakat kazanmamız gereken iki maç daha var

7’si bloktan olmak üzere 10 sayıyla oynayan orta oyuncumuz Aslı Kalaç, “Atmosfer çok güzeldi. Taraftarımız şampiyonluk bekliyor. Bunun için de ilk adımı attık diyebilirim. Çok mutluyuz fakat kazanmamız gereken iki maç daha var. Serinin zorlu geçeceğinin bilincindeyiz. Eczacıbaşı Dynavit, ligi namağlup bitiren güçlü bir takım. Bugünkü maçı unutup iki gün sonraki maça odaklanmalıyız. Servis ritmimizi yakalayınca çok daha iyi işler çıkarıyoruz. Blok defansımızı çok daha rahat kuruyoruz. İlk sette tutturamadık ama bunu tekrar yakalayınca iyi sonuçlar aldık. Devam etmesini diliyoruz. Taraftarlarımıza inşallah kupayı getireceğiz.  O yolda ilerliyoruz.” diye konuştu.

Oyuncumuz Meliha Diken: Önümüzdeki iki maç onların ev sahipliğinde olacağı için daha da zor olacak

Başarılı smaçör Meliha Diken ise, “Çok mutluyuz. Çok zorlu bir yarı finalden çıkıp iki gün sonra final maçını oynadık. Eczacıbaşı Dynavit çok güçlü bir ekip. Önümüzdeki iki maç onların ev sahipliğinde olacağı için daha da zor olacak. Hazırız ve şampiyonluğu çok istiyoruz. Öncelikle orta oyuncularımızı tebrik etmek istiyorum. Onlar çok güzel yer tutunca, arkada defans çok daha güzel işler yapabiliyor. Kupayı çok istiyoruz. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Her maça bekliyoruz. Umarım kupayı biz kazanarız” dedi.