VOLEYBOL

Fenerbahçe Opet, Şampiyonlar Ligi’nde Çeyrek Final ilk maçına çıkıyor

15 Mart 2023 Çarşamba 12:49

CEV Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımız, çeyrek final serisinin ilk maçına çıkıyor. 16 Mart Perşembe günü (bugün) İtalyan ekibi A. Carraro Imoco Conegliano ile TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak ve TİVİBU Spor’dan canlı yayınlanacak.

Avrupa voleybolunun kulüpler düzeyindeki en prestijli organizasyonu olan CEV Şampiyonlar Ligi macerasına grup aşamasında başlayan ve Allianz MTV Stuttgart, ŁKS Commercecon ŁÓDŹ, Tenerife La Laguna takımlarıyla karşılaşan Fenerbahçemiz, grubunu 4 galibiyet, 2 mağlubiyet sonunda topladığı 13 puanla ikinci sırada tamamlayarak adını play-off turuna yazdırdı.

Sarı Melekler, play-off turundaysa Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police’i deplasmanda 3-2, kendi sahasında ise 3-1’lik skorlarla saf dışı bıraktı ve adını çeyrek finale yazdırdı.

Bu turdaki rakibimiz A. Carraro Imoco Conegliano bu sezon itibarıyla uygulanmaya konulan yeni sistem gereği grubunu ilk sırada tamamlayarak doğrudan çeyrek finale yükseldi.