VOLEYBOL

BAHAR TOKSOY GUIDETTI VOLEYBOL KAMPI

31 Mayıs 2019 Cuma 10:49

Fenerbahçe Opet Voleybol Takımımızın tecrübeli oyuncusu Bahar Toksoy Guidetti, profesyonel spor hayatına devam ederken bir yandan da bilgi ve tecrübelerini kız çocukları ile paylaşmak için kolları sıvadı.

Bahar Toksoy Guidetti’nin sene başında kurmuş olduğu voleybol akademisi çatısı altındaki ilk organizasyon, bu yaz kız çocukları için düzenleyeceği voleybol kampı olacak.

27 Temmuz - 2 Ağustos 2019 tarihleri arasında Nişantaşı Üniversitesi 1453 Maslak Neotech Kampüs’te düzenlecek olan bu kamp, 10-14 yaş arasında voleybolu seven tüm kız çocuklarına açık.

Kamp, 48 kişilik kontenjan ile sınırlı. Kamp boyunca, Bahar’a güçlü ve tecrübeli bir antrenör ekibi, çocuk gelişimi ve eğitiminde uzmanlaşmış isimler ve profesyonel eğitmenler eşlik edecek.
 
Amacım Kız Çocuklarına Öncü Olmak, İlham Vermek
 
Uzun yıllar milli takım forması giyen, ay yıldızlı forma ile olimpiyat deneyimi yaşayan, uluslararası turnuvalarda kazandığı bireysel ödüller ile dikkat çeken ve 2017 yılından bu yana kulübümüze hizmet eden başarılı sporcumuz, akademi ile ilgili hayallerini ve hedeflerini şu şekilde anlatıyor: ‘Bu akademiyi kurma amacım, kız çocuklarına gelecekte iyi birer sporcu olmalarının ötesinde hayallerinin peşinden koşan, kendi ayakları üzerinde duran, kendini her alanda geliştirmeye açık, güçlü, cesur, yardımsever kadınlar olmaları için ilham vermek.

Hayatta inandığım çok önemli bir şey var; “Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil. Kupalar, madalyalar, rekorlar bir yana, sahip olduğunuz birikimi gençlerle paylaşmanın hazzı bir yana.”

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün sporda toplumsal cinsiyet eşitliğine ilişkin pek çok ilki hayata geçirmek için Birleşmiş Milletler Kadın Birimi ile güç birliği yaptığı HeForShe hareketinin de önde gelen savunucularından olan Bahar Toksoy Guidetti, birçok spor kampından farklı bir konsept ile yola çıkmasının nedenini de şöyle açıklıyor. ‘İyi bir sporcu olabilmek için sportif gelişim kadar sosyal ve kişisel gelişim de önemli. Voleybol ve fitness antrenmanlarının yanı sıra düzenleyeceğimiz bilim, sanat, doğa atölyeleri ile çocukların belki de hiç farkında olmadıkları yeteneklerini keşfetmelerini, hayata farklı bakabilmelerini ve daha çok hayal kurmalarını hedefliyoruz. Onları hayatta istedikleri her alanda başarılı olabileceklerine ikna etmek için elimizden geleni yapacağız.’

Kayıt olmak için www.possiblesft.com adresindeki akademiler bölümünden Bahar Toksoy Guidetti Academy’i seçerek kayıt talebinizi iletmeniz yeterli. Kayıt talep formunu ilettikten kısa bir süre sonra kamp ile ilgili tüm bilgileri ve kayıt işlemleri için gerekli bilgileri mail olarak alıyorsunuz.
 
Detaylı ve güncel bilgi için akademinin Instagram hesabını takip edebilirsiniz. @bahartoksoyguidettiacademy
 

Haberin diğer fotoğrafları

/