VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, ligde yarı final serinin ilk maçında Ziraat Bankkart’a konuk oluyor

22 Nisan 2023 Cumartesi 10:28

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu play off yarı final serisindeki rakibi Ziraat Bankkart ile ilk maçına çıkıyor. Seride ilk maç bu akşam Ziraat Bankkart’ın ev sahipliğinde Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve TRT Spor Yıldız’dan ekranlara gelecek.
 
Üç maç üzerinden oynanacak play off müssabakalarında iki galibiyete ulaşan takım adını finale yazdıracak. Serinin ikinci maçı ise ev sahipliğimizde 26 Nisan Çarşamba günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak.  
 
Fenerbahçe HDI Sigorta 25 hafta süren normal sezonu 17 galibiyet ile üçüncü sırada tamamlarken, 22 galibiyeti bulunan Ziraat Bankkart ise sezonu ikinci sırada noktaladı.
 
Ziraat Bankkart ile normal sezonun ilk devresinde oynadığı maçı 3-1 kazanan Takımımız, ikinci devre maçını ise aynı skorla kaybetmişti. Fenerbahçe HDI Sigorta, Ziraat Bankkart ile son olarak AXA Sigorta Kupa Voley yarı final maçında karşılaştı. Takımımız, rakibini bu maçta 2-1 geriden gelerek 3-2 mağlup etmişti.