VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta, AXA Sigorta Kupa Voley finalinde Halkbank’a 3-0 mağlup oldu

18 Nisan 2023 Salı 18:28

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu final maçında Halkbank ile karşılaştı. Takımımız, setlerini 21-25, 18-25, 12-25 geride tamamladığı maçı 3-0 kaybetti.

AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu’nu ikinci olarak tamamlayan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımıza ikincilik madalyalarını TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Karaçam Salkaya ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, ikincilik şiltini de AXA Sigorta Bölge Müdürü Önder Akkaya takdim etti.

Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz Simla Türker Bayazıt ve İlker Dinçay da izledi.
 
Takımımız maça Kaan Gürbüz, Saeid Marouf, Vahit Emre Savaş, Ahmet Tümer, Yacine Louati, Alexandre Ferreira altısı ve liberolar Burak Mert ve Hasan Yeşilbudak ile başladı.
 
Dengeli başlayan ilk sette Takımımız 16-18 geri düşünce Başantrenörümüz Kerem Eryılmaz’dan mola geldi. Kalan bölümde avantajı eline geçiremeyen Takımımız seti 21-25 kaybetti. Fenerbahçe HDI Sigorta bu sette hücumlarından 9 sayı çıkarırken Halkbank ise hücumlardan 16 sayı aldı. İkinci setin ilk bölümünde iyi servis karşılayamayan Takımımız, 4-10 geri düştü. İlerleyen bölümde fark 2 sayıya inince Halkbank’tan mola geldi: 9-11. Kalan bölümde fark tekrar açıldı ve set 18-25 Halkbank lehine tamamlandı. İstediği oyunu üçüncü sette de sahaya yansıtamayan Fenerbahçe HDI Sigorta, seti 12-25, maçı da 3-0 kaybetti.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Basın Fotoğrafları