VOLEYBOL

Başantrenörümüz Kerem Eryılmaz ile oyuncumuz Emre Savaş maç sonu açıklamalarda bulundu

26 Nisan 2023 Çarşamba 17:44

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Kerem Eryılmaz ile oyuncumuz Vahit Emre Savaş, Ziraat Bankkart’ı 3-1 yenerek yarı final serisinde durumu 1-1’e getirdikleri maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Başantrenörümüz Kerem Eryılmaz: Takım olarak oynamaya ve her oyuncumuzdan faydalanmaya çalışıyoruz

"Ziraat Bankkart ile bütün seri böyle gidiyor. Daha öncesinde de 3-2’lik kupa maçı vardı. Çok iyi takım, biz de çok iyi takımız. Karşılıklı mücadele edince seyir olarak çok keyifli maçlar ortaya çıkıyor. İkinci setteki geri dönüş bizi biraz ateşledi. Sezon sonu böyle performans düşükleri sonları doğru oluyor. Sonrasında tekrar oyunumuzu bulup son seti farklı kazandık. Bu da bizim güzel bir armağan oldu. Seriyi Ankara’ya taşıdık. Bu sene dünya voleybolunda geri dönüşler gerçekleşiyor. Biz de bir tanesini gerçekleştirmek istiyoruz. Oyuna giren çıkan herkes katkı sağladı.  Takım olarak oynamaya ve her oyuncumuzdan faydalanmaya çalışıyoruz. Özellikle İzzet ve Meljanac… Bakalım üçüncü maçta sürprizler olsun."

Oyuncumuz Vahit Emre Savaş: Taraftarlarımızı Ankara’daki maça bekliyoruz

"İki takımı da tebrik ediyorum. Güzel maçtı. Ankara’dan da galibiyetle ayrılıp, finale çıkmak istiyoruz. Bugün çok iyi oynadık. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Çok iyi destek oldular. Ankara’ya da taraftarlarımızı bekliyorum. İnşallah birlikte finale çıkacağız."