VOLEYBOL

Fenerbahçe HDI Sigorta 3-0 Tokat Belediye Plevne

19 Mart 2023 Pazar 15:26

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 21. hafta maçında Tokat Belediye Plevne’yi ağırladı.  Servisten 13 sayı aldığı karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Takımımız, bu sonuçla ligde 16. galibiyetini elde etti ve zirve takibini sürdürdü.  Karşılaşmanın setleri 25-16, 25-20, 25-14 tamamlandı. 

Maç öncesinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt da takip etti.

Kaan Gürbüz, Saeid Marouf Lakrani, Yacine Louati, Hasan Sıkar, Ahmet Tümer, Alex Ferreira altısı ve liberolar Hasan Yeşilbudak-Burak Mert’le maça başlayan Takımımız, baştan sona üstün oynadığı ilk seti 25-16 kazandı. İkinci sete de 4-1’lik seri ile başlayan Takımımız, rakibinin geri dönüş çabasına izin vermedi ve 25-20’lik sonuçla setlerde 2-0 öne geçti. 5-0’lık seri ile başladığı üçüncü sette farkı açan Ekibimiz, seti  25-14, maçı da 3-0 kazandı.

Üsküdar Tebessüm Kahvesi'nden gelen özel konuklarımız da maç sonrası takımımızla birlikte fotoğraf çektirdi.

Fenerbahçe HDI Sigorta, 22. hafta maçında Hekimoğlu Global Connect Travel BVİ’ye konuk olacak. 22 Mart Çarşamba günü Bursa Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17:00’de başlayacak.

Maçın istatistikleri için TIKLAYINIZ

Fotoğraflar: Altan Göçer

Basın Fotoğrafları