VOLEYBOL

Mariusz Sordyl ile Ulaş Kıyak, Ziraat Bankası maçını değerlendirdi

19 Şubat 2019 Salı 20:34

Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Mariusz Sordyl ile kaptan Ulaş Kıyak 3-1 galibiyetimizle tamamlanan Ziraat Bankası maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe TV’ye konuşan Mariusz Sordyl ile kaptan, Türkiye Kupası ve play-offlar öncesi özgüven kazanılması açısından böyle maçların kazanılmasının önemine değindi.

Erkek Voleybol Takımımızın Başantrenörü Mariusz Sordyl maçla ilgili, “Bu sezon arka arkaya ilk kez 3 maç kazandık. BU bizim için çok önemliydi, o yüzden çok sevinçliyiz. Önümüzdeki Türkiye Kupası ve play-offlara az bir süre kaldığı için özgüven açısından böyle maçlar gerekiyor. Bu maçta da güveni kazandık. Bu yüzden çok mutluyum. Hedefimiz play-offlar ve Türkiye Kupası. Orada başarılı olmak için böyle maçları kazanmamız gerekiyor.” değerlendirmesini yaptı.

Ulaş Kıyak: Takımın havası, performansı, enerjisi çok iyi

Takım kaptanı Ulaş Kıyak ise, “Takımın performansının inanılmaz bir çıkışı oldu. İlk devreyle kıyaslarsak, alamadığımız puanlara göre bu devrede 9-10 puan öndeyiz. Verdiğimiz puanları telafi ediyoruz. Kötü bir dönem geçirdik. O dönemde psikolojik olarak neredeyse en aşağıdaydık. Şimdi çıkıştayız. Önemli maçlar var, iyi çalışıyoruz. Hala eksikler var. Eksikleri görüyoruz ve onların üzerine çalışmalar yapacağız. Takımın havası, performansı, enerjisi çok iyi.” dedi.