VOLEYBOL ALTYAPI

Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı ile ABD Türkiye Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake stadımızı gezdi

19 Mayıs 2023 Cuma 16:31

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı özelinde bu akşam Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Voleybol Takımımız ile dostluk maçı yapacak olan Amerika Birleşik Devletleri Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı, karşılaşma öncesinde stadımızı gezdi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt ile Brigham Young Üniversitesi mezunu olan Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake ve eşi Cheryl Flake de geziye eşlik etti.
 
Konuklarımız, Fenerbahçe Efsanesi Stadyum ve Müze Turu kapsamında soyunma odalarını, saha içini, tribünleri, Maraton Fenerium Mağazasını ve müzemizi gezdi.
 
Burada Fenerbahçe Televizyonu’na kısa bir açıklama yapan Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçisi Jeffrey Lane Flake, “Burada olmaktan çok mutlu ve gururluyum. Keşke maç olsaydı, izlemeyi çok isterdim.” dedi.
 
Fenerbahçe Göksel Çelik 2. Lig Kadın Voleybol Takımımızın Brigham Young University Kadın Voleybol Takımı ile Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde yapacağı “Dostluk Maçı” FBTV’den canlı olarak yayınlanacak.

Basın Fotoğrafları