SÖZDE ŞİKE DAVASI

Birsel Vardarlı Demirmen: Şimdi susma zamanı. Biz susuyoruz, asıl konuşması gerekenler ‘Fenerbahçe haklıymış’ diyecek olanlar ve bu hukuksuz operasyonu hayata geçirenler

03 Temmuz 2022 Pazar 10:53

Sarı lacivert formayı 13 yıl boyunca başarıyla terleten Kadın Basketbol Takımımızın efsane kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen, 3 Temmuz’un 11. yıl dönümünde Fenerbahçe Televizyonu’na telefonla bağlandı ve önemli açıklamalarda bulundu.
 
Uzun yıllar suçsuzluğumuzu ve haklılığımızı haykırdığımız 3 Temmuz 2011’in üzerinden geçen 11 yılın ardından Fenerbahçemizin Yargıtay kararıyla tertemiz girdiği ilk 3 Temmuz’da, ‘Şimdi susma zamanı’ diyen Birsel, asıl konuşması gerekenlerin bu hukuksuz operasyonu hayata geçirenler olduğunu ifade etti.
 
3 Temmuz süreciyle ilgili Birsel Vardarlı Demirmen, “Amacı sadece spor yapmak ve sporular yetiştirmek olan, Atamızın izinden bir adım sapmayan, ülkesine bağlılığıyla bilinen bir marka olan Fenerbahçemizin başına gelmiş tarihimizdeki en vahim, en acı olay bu. Biz o dönem formayı taşıyan sporcular olarak asla neden yaşandığına anlam veremez durumdaydık. Her kulvarda başarıya koşan bir spor kulübü ve başımıza gelen bu olay… O vahim günde o dönemki başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz, taraftarlarımız ve biz sporcular olarak kenetlenmiştik. Konu futbol takımının odağında gibi görünüyordu ama biz topyekûn bir olduk. Tek odağımız formamızı her yerde başarıya ulaştırmak oldu. Ve bugün görüyoruz ki Fenerbahçe doğru söylemiş. Bu kumpası yapanlar ortada yoklar. Ama biz şimdi buradayız ve bir aile olarak Kulübümüzün yanındayız. Şimdi susma zamanı. Biz susuyoruz, asıl konuşması gerekenler ‘Fenerbahçe haklıymış’ diyecek olanlar ve bu hukuksuz operasyonu hayata geçirenler diyoruz. Biz nasıl ki mücadele ettik ve bir sonuç aldık ki o sonuç milyonların sevgilisi olan Fenerbahçe’nin tertemiz olduğunun en net, en açık kanıtı oldu. Şimdi de suçlular ceza çekecekler ve hesap verecekler diye bekliyoruz.” dedi.

Efsane kaptanımız sözlerini, tüm taraftarlarımıza sevgi ve saygılarını göndererek tamamladı.