Derneklerimizin sosyal sorumluluk projesi için Tunceli’de bulunan Başkanımız ve Yöneticilerimiz, öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulundu

14 Aralık 2022 Çarşamba 17:24

Derneklerimiz sosyal sorumluluk projelerine imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda Erzincan ve Hamburg Derneklerimizin ortaklaşa gerçekleştirdiği ‘Çocuklar üşümesin’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tunceli’nin Şehit Öğretmen Ayhan Kural Ortaokulu ve Pülümür Dede Korkut İlkokulu’nda öğrencilere kışlık kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunuldu.
 
Bu anlamlı organizasyon için bölgede bulunan Başkanımız Ali Y. Koç ile Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Pekin, Ruşen Çetin, Can Gebetaş ve Dernekler İletişim Yöneticimiz Asil Ramazan Erkan, Şehit Öğretmen Ayhan Kural Ortaokulu ve Pülümür Dede Korkut İlkokulu'nda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.
 
Başkanımız ve Yöneticilerimiz, merhum Mustafa Vehbi Koç’un adının verildiği Kırkmeşe Köyü’nde yer alan caddenin girişinde karşılandı
 
Başkanımız ve beraberindeki heyet okula giderken, merhum Mustafa Vehbi Koç’un adının verildiği Kırkmeşe Köyü’nde yer alan caddenin girişinde Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, Kırkmeşe Köyü Muhtarı Hıdır Eren ve bölge sakinleri tarafından karşılandı.
 
Ardından Şehit Öğretmen Ayhan Kural Ortaokulu ve Pülümür Dede Korkut İlkokulu’na geçen Başkanımız Ali Y. Koç, Yöneticilerimiz ve beraberindeki heyeti burada Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, Tunceli İl Milli Eğitim Müdürü Gürsel Ekmekçi, Tunceli İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, Tunceli Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Nurettin Alkan, Pülümür Kaymakamı Mehmet Çağatay Çakal, Pülümür Belediye Başkanı Müslüm Tosun, okul müdürü Selda Ceylan Özyol ile okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler karşıladı.
 
Başkanımız öğrencilerle yakından ilgilendi
 
Burada çocukların yoğun sevgisiyle karşılanan Başkanımız, sınıfları gezerek öğrencilerle yakından ilgilendi ve sohbet etti. Öğrencilere, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel tasarlanan logomuzun yer aldığı kışlık kıyafetler ile kırtasiye yardımında bulundu. Çocukların Fenerbahçe ile ilgili hazırladığı resimleri de teslim alan Başkanımız, minik öğrencilerle fotoğraf da çektirdi.  Munzur Üniversitesi öğrencileri de Başkanımıza ve kafileye tezahüratlarda bulundu.
 
Ziyaretin sonunda teşekkür plaketlerinin takdim edilmesinin ardından Başkanımız Ali Y. Koç ile Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan: Başkanımız heyetiyle beraber öğrencilerimize hediyeler verdi
 
Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, “Ülkemizin güzide kulübü Fenerbahçe’ye ve Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bugün bizler için bir ayrıcalık, aynı zamanda ilimizi anlatabilmek açısından da bir farkındalık günü oldu. Sağ olsun Başkanımız heyetiyle beraber öğrencilerimize hediyeler verdi. Fenerbahçe açısından da ayrı bir kazanım olduğunu düşünüyorum. Sayın Başkanımıza ve kıymetli heyetine ilimize olan ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçe’ye, Galatasaray’a, Beşiktaş’a ve Trabzonspor’a ligde kaliteli, güzel, söz yerindeyse adil ve adaletli bir sezon diliyorum.” dedi.

Başkanımız Ali Y. Koç: Derneklerimizin güçlerini birleştirip bu tür sosyal sorumluluk projeleri yapmaları bizler için mutluluk verici. 'Çocuklar Üşümesin’ Projesi kapsamında bugüne kadar 2500 çocuğa yardım edildi
 
Başkanımız Ali Y. Koç ise, “Herkese teşekkür ediyorum. Çok sıcakkanlı bir şekilde karşılandık. İçimiz açıldı. Çok mutlu olduk. Esas kahramanlar Erzincan Derneği Başkanımız ve Hamburg Derneği  Başkanımız. Birkaç senedir beraber proje üretiyorlar. Çorbada bir tuzumuz olsun. Geçen sene Erzincan’da yaptıkları ‘Çocuklar üşümesin’ projesini bu sene Tunceli’ye taşıdılar. Bu bağlamda bugüne kadar 2500 çocuğa dokundular, montlar dağıttılar. Bu bizim için çok önemli. Çünkü Sayın Valimizin saydığı kulüpler tarihsel olarak veya taraftar kitlesi olarak çok özeller, ülke çapında ayak izleri geniş kulüpler. Bizler sadece sportif alanlarda değil sosyal alanlarda da faaliyet göstermek zorundayız. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak biz bu aktivitelere çok önem veriyoruz. Biz de kendi gücümüz yettiğince yapıyoruz. Derneklerimizin güçlerini birleştirip bunları yapmaları bizler için çok heyecan ve mutluluk verici. Biz zaten örnek olmak istiyoruz. Fenerbahçe paydaşlarının da bu yolda mont dağıtmak olur, burs vermek olur, bilgisayar vermek olabilir. Bunun gibi bir sürü şey olabilir. Hepimiz topluma biraz katkı sağlayabilirsek, toplumumuzun kalitesini, refahını arttırmış oluruz. Bu sene özellikle buraya gelmek istedik. Biz misafiriz, ana aktörler burası. Sayın Valimize, Milli Eğitim Müdürlüğümüze özellikle teşekkür etmek istiyorum. Onların katkısı olmadan bunu gerçekleştirmek mümkün olmazdı. Bu dokunduğumuz bir okul. Sembolik olarak geldik, dağıttık. Tabii diğer okullara yetişemedik zamandan dolayı." diye konuştu.

Fotoğraflar: Atilla Sertbakan

Basın Fotoğrafları