MASA TENİSİ

Şampiyonluk açıklamaları

27 Mayıs 2023 Cumartesi 15:12

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımımız, Bu Piliç Süper Ligi’nde 2023 sezonunu şampiyonlukla tamamladı. Final maçının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay, Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, Şube Sorumlumuz Melis Budak ve oyuncularımız Fenerbahçe TV’ye açıklamalar yaptı.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay, Kadın Masa Tenisi Takımımızın elde ettiği 16. şampiyonluğun ardından duygu ve düşüncelerini, “Masa Tenisi Şubemizde güzel bir sezonu geride bıraktık. Erkeklerde biraz şanssızlık oldu, beşinci bitirdik ama kadınlarımız Türkiye Ligi’ni şampiyon tamamladı. Mutluyuz, gururluyuz. Masa Tenisi Şubemiz küçük bir şubemiz ama başarılarla dolu bir şubemiz. Ben hepsiyle gurur duyuyorum. Önümüzdeki yıl planlamamızı da yaptık. İnşallah önümüzdeki yıl erkeklerde de daha iyi olacağız. Orada da hedefimiz şampiyonluk olacak. Altyapılarımız çok kuvvetli. Taraftarlarımızdan takip etmelerini diliyorum. Herkesi tebrik ediyorum. Sponsorumuz Tüpraş’a ve Başkanımıza teşekkür ediyorum. Armağan olsun.” sözleriyle paylaştı.
 
Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya, “6 hafta devam eden Masa Tenisi Süper Ligi’nin burada finalleri yapıldı. 3 yıldır namağlup oalrak devam eden masa Tenisi kadın Takımımız bu yıl da şampiyonluğu kaptırmadı. Ço sevinçliyiz. Erkek Takımımız beşincilik elde etti. İnşallah önümüzdeki sene hem kadın hem de erkek takımımızı şampiyonluk potasına sokacak bir ekip oluşturmayı istiyoruz. Onun çalışmalarını sezon içerisinde takip ederek yaptık. Önümüzdeki yıl inşallah bu salonlarda kadınlarımızın ve erkeklerimizin şampiyonluğunu beraber kutlayacağız. Kadınlarımızın şampiyonluğu Cumhuriyetimizin 100.yılında hem Türkiye’ye hem Fenerbahçe camiasına hayırlı, uğurlu olsun. Amatör Şubelere destek veren başta Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay’a çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 
Şube Sorumlumuz Melis Budak, “Şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bu, 16.şampiyonluğumuz. Gönül namağlup şampiyon olalım isterdi. 4-3 yenildik ama averajımız vardı geçen maçtan. Umarım seneye hem kadı hem erkek takımımızla şampiyonluk hedefliyoruz.” diye konuştu.
 
Başantrenör vahid Malmiri, “16. Şampiyonluğumuz. Herkese teşekkür ederiz. İnşallah seneye tekrar şampiyon olacağız.” ifadelerini kullandı.
 
Oyuncumuz Gülpembe Özkaya,  “Bugün final maçımızı yaptık. Çok zorlu bir maçtı. Üst üste şampiyonluğumuzu tekrar ilan etmiş bulunmaktayız.Bugünkü maçımız bayağı uzun sürdü, birbirimizin eksiklerini tamamlayarak şampiyonluğumuzu ilan ettik. Çok gururlu ve mutluyuz.” açıklamasını yaptı.
 
Parinaz Hajilou ise, “Bugün maçı 4-3 kaybettik ama şampiyon olduk çünkü daha önce oynadığımız maçta 4-2 yenmiştik. Çok mutluyuz. Zor maçtı ama başarıyla bitirdik.” dedi.