MASA TENİSİ

Masa Tenisinde de şampiyon Fenerbahçe: Kadın Takımımız, Süper Lig’deki 16. şampiyonluğunu kazandı

27 Mayıs 2023 Cumartesi 14:17

Fenerbahçemiz, Cumhuriyetimizin 100. yılında şampiyonluklar kazanmaya devam ediyor. Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımımız, Bu Piliç Süper Ligi’nde sezonu şampiyonlukla tamamladı.
 
Masa Tenisinde Bu Piliç Süper Ligi 2023 sezonu İstanbul’da 26-27 Mayıs tarihlerinde yapılan 6. etap play-off final müsabakalarıyla sona erdi.
 
Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımımız, ligdeki 16. şampiyonluğunu elde ederken, Erkek Takımımız ise sezonu 5. noktaladı.
 
İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda oynanan final müsabakalarını Yönetim Kurulu Üyemiz İlker Dinçay, Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya ve Boks Şube Sorumlumuz Selahattin Atasever de yerinde takip etti.
 
Gülpembe Özkaya, Özge Yılmaz, Zeynep Duran ve Parinaz Hajilou'dan oluşan Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımımız, Bu Piliç Süper Ligi final etabında ilk gün Çiltar Masa Tenisi İhtisas'ı ve Merit Grup Real Mardin'i 4-1 mağlup etti.
 
Ekibimiz, ikinci gün karşılaştığı Tigemspor’a 3-4 kaybetmesine rağmen 28-29 Ocak tarihlerinde Eskişehir’de yapılan Bu Piliç Masa Tenisi Süper Ligi 4.etap müsabakasında rakibini 4-2 yendiği için averajla şampiyonluğunu ilan etti.
 
Kadın Takımımız maçların ardından düzenlenen törenle madalyalarını ve kupasını aldı.

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları