KULÜP

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı

12 Nisan 2024 Cuma 16:45

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramının üçüncü gününde Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Camiamızın yoğun ilgi gösterdiği törene; Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selahattin Baki ve Can Gebetaş, eski yöneticilerimiz, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyelerimiz, şube sorumlularımız, antrenörlerimiz, sporcularımız, eski sporcularımız, kulüp personelimiz ile taraftarlarımız katıldı.

Aile ortamında gerçekleştirilen törende Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz konuklarımızla tek tek bayramlaştı.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Selahattin Baki ve Can Gebetaş yaptıkları konuşmalarda herkesin Ramazan Bayramını kutladı.

Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Uğur Dündar: Sizleri burada ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz

“Büyük Fenerbahçe Ailesi’nin çok değerli bireyleri, saygıdeğer hanımefendiler, beyefendiler. Bir bayramı daha hep birlikte sevinç, umut, aydınlık gelecekler ve barış içinde yaşayan bir Türkiye dileğiyle idrak ediyoruz. Dün akşam Olympiakos karşısında takımımızın iyi oynamasına ve çok gol kaçırmasına karşın 3-2 yenildiği müsabakayı seyrettik. Sabah 3.00 sularında da İstanbul’a geldik. Hiç merak etmeyin. Bireysel hatalar sonucu yediğimiz o goller sizi ürkütmesin. Perşembe günü sizlerin coşkulu destekleriyle Olympiakos’u elenmiş olarak buradan uğurlarız. Hiç kuşkunuz olmasın. İnanıyorum ki son güne kadar her iki kulvarda da hem Süper Lig şampiyonluğu hem de Konferans Ligi’nin en iddialı takımı Fenerbahçe’dir. Destekleriniz devam etsin. Yaklaşık iki yıllık Yüksek Divan Kurulu Başkanlığımın belki de son bayram konuşması ama gördüğüm topluluk muhteşem. Her zamandan fazla birlik ve bütünlük içindeyiz. Biz böyle bir ve bütün oldukça bütün rakiplerimizle evelallah sonuna kadar mücadele ederiz. Hepinize buraya geldiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyor, sizleri burada ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgi ve saygılarımla.”

Başkan Vekilimiz Erol Bilecik: Fenerbahçe’deki bayram coşkusu bambaşka

“Çok değerli Fenerbahçeliler, çok değerli dostlar. Sevgili küçükler ve büyükler. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Hem şahsım hem Sevgili Ali Koç Başkan hem de bütün Yönetim Kurulu Üyelerimiz adına burada hep beraber olduğunuzdan ve vakit ayırdığınızdan, bu coşkuyu bizlerle paylaştığınızdan dolayı sizlerle minnet ve şükranlarımız paylaşıyorum. Sevgili Uğur Başkanın da en son cümlelerinde sizlerle paylaştığı gibi önemli olan birlik ve beraberlik. Bunun Türkiye spor kulüpleri içerisinde dünyada eşi benzeri görülmemiş örneğini hep beraber 2 Nisan’da yaşattınız. Emin olun dün de yaşattığınız, bugün de hep beraber yaşıyoruz. Bizdeki bayram coşkusu bambaşka. İnşallah sezon kapandığında iki kupayı; hem Konferans hem de Türkiye Ligi kupasını müzemizde sizlerin omuzlarında taçlandırmış olacağız. İyi ki varsınız, iyi ki Fenerbahçeliyiz. İyi bayramlar.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Bütün ülkemin ve Fenerbahçe camiasının bayramı mübarek olsun

“Herkese iyi bayramlar diliyorum. Bu güzel günlerde sportif rekabette de Fenerbahçe her daim önde. Hem futbolda hem de basketbolda Avrupa’da podyumdayız. Takımlarımıza gönülden başarılar diliyorum. Bütün ülkemin ve Fenerbahçe camiasının bayramı mübarek olsun.”

Yönetim Kurulu Üyemiz Can Gebetaş: Nice bayramları Fenerbahçe Ailesi olarak böyle güler yüzlü ortamlarda kutlamak dileğiyle

“Öncelikle tüm İslam âleminin ve Fenerbahçe Ailesi’nin bayramını sizlerin aracılığıyla kutluyorum. Bugün burada Fenerbahçe Ailesi olarak bir araya geldik ve geleneksel bayramlaşma törenimi yapıyoruz. Güzel bir aile ve sevgi ortamı var. Gönül isterdi ki Yunanistan’dan turu garantilemiş bir şekilde buraya gelmiş olalım ama kötü bir sonuçla da dönmemiş olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Turu geçebilecek bir skorla döndük. Bugün basketbolda iki önemli maçımız var. Erkek Basketbol Takımımız EuroLeague’de Olympiakos ile Kadın Basketbol Takımımız da EuroLegue Final Four maçına çıkıyor. Fenerbahçeliler olarak bayram gibi bir bayram yaşıyoruz.  Günün sonunda sportif başarılarla harmanlanmış bir bayramı tüm camiamız yaşamış olur. Tekrardan herkesin bayramını kutluyorum. Nice bayramları Fenerbahçe Ailesi olarak böyle güler yüzlü ortamlarda kutlamak dileğiyle.”

Basın Fotoğrafları