KONGRE ÜYELİĞİ

Yönetim Kurulu Üyemiz Selma Altay Rodopman, üç dönem ve üzeri aidat borcu olan üyelerimize çağrıda bulundu

09 Şubat 2024 Cuma 16:11

Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Selma Altay Rodopman, üç dönem ve üzeri aidat borcu olan üyelerimize özel Fenerbahçe Televizyonu’na yaptığı açıklamada;

“Fenerbahçe Spor Kulübümüzün kıymetli üyelerine bir hatırlatmada bulunmak istiyoruz. Bildiğiniz üzere Kulübümüzün sağlıklı işleyişi ve geleceği açısından üyelik aidatlarının yatırılması büyük önem taşımaktadır.

Geçtiğimiz 9 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Olağanüstü Genel Kurul Toplantımızda tüzüğümüzde değişiklikler meydana geldi. Kongre üyelerimizin gösterdiği büyük destekle bu değişiklikleri yaptık.

Ve bu değişiklik gereği 3 yıl ve üzeri aidat borcu olan üyelerin, üyelikleri sonlanacak. Bu durumdan üç yıl ve üzeri aidat borcu olan üyelerin etkileneceğini kıymetli üyelerimizle paylaşmak istiyorum.

Şu anda bu durumda takribi 5 bine yakın üyemiz var. Bu sebeple borçlarını henüz tamamlama fırsatı bulamamış üyelerimize de bir duyuru ve nazikçe bir hatırlatma yapmak istiyoruz.

Her bir üyemiz bizim için çok değerli. Hiçbirini kaybetmek istemiyoruz.

Kulübümüz bu konuda gerekli tüm hatırlatmaları SMS,  Whatsapp, web sitemiz, televizyon, aylık haber bültenleri ve e-postalar ile çağrı merkezimiz üzerinden yaptı. Tüm üyelerimize ulaştık, ulaşmaya gayret ettik.
Ancak hala ulaşamamış olduğumuz üyelerin olduğu düşüncesiyle sizlerin karşısındayım.

Üyeliğinizin devamı, Fenerbahçe Spor Kulübü Ailesi’nin bir parçası olmaya devam etmenizi biz çok önemsiyoruz. Fenerbahçe TV ve çağrı merkezi aracılığıyla sizlere ulaşmaya çalışıyoruz. Her türlü soru, destek ve ihtiyacınız olması durumunda Üye İlişkileri Departmanı ve çağrı merkezimizden bizlere ulaşabilirsiniz. Sizlere destek olmaya hazırız.

Buradan tüm üyelerimize şimdiden göstermiş oldukları hassasiyet ve anlayış için çok teşekkür ediyor, sağlıklı ve başarılı günler diliyorum” dedi.

Basın Fotoğrafları