KULÜP

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı

01 Temmuz 2023 Cumartesi 18:25

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı’nın 4. gününde Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Camiamızın yoğun ilgi gösterdiği törene; Başkanımız Ali Y. Koç, Genel Sekreterimiz Burak Ç. Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimizden Simla Türker Bayazıt, Selahattin Baki, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyelerimiz, Şube Sorumlularımız, antrenörlerimiz, sporcularımız, kulüp personelimiz ile taraftarlarımız katıldı.

Aile ortamında gerçekleştirilen törende Başkanımız ve Yöneticilerimiz konuklarımızla tek tek bayramlaştı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Genel Sekreterimiz Burak Ç. Kızılhan: Güzel bir bayram gününde bir aradayız. Bayramınız mübarek olsun

Bayramlaşma töreninde kürsüye gelerek herkesin bayramını kutlayan Genel Sekreterimiz Burak Ç. Kızılhan, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başkanım,

Hem burada hem de ekranları başında yan yana olduğumuz kıymetli üyelerimiz ve taraftarlarımız, değerli basın mensupları… 

Güzel bir bayram gününde bir aradayız. Hepiniz hoş geldiniz. Bayramınız mübarek olsun.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak üyelerimizle sporcularımızla kocaman aile olarak yeni sezonun heyecanını yaşamaya başlıyoruz.

Bir yandan dünyanın en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemizin sporcuları olimpiyat kotalarını almaya başladılar. Her gün bir kota haberi alıyoruz!

Ve Fenerbahçe olarak, Paris olimpiyatlarına inşallah önce rekor sayıda katılımı elde ederek gururlanacağız. Sonra da rekor madalya ile bayrağımızı dalgalandıracağız, sporcularımız inşallah göğsümüz kabartacaklar!
Bir yandan da futbolda sezon yavaş yavaş başlıyor. Hazırlıklar sürüyor. Hocamız İsmail Kartal mesaisine başladı. Allah hepsinin yardımcısı olsun.

Bugün bir arada olduğumuz bu anlamlı günde iki gün önce 29 Haziran tarihinde 100. Yıl dönümünü yaşadığımız, tarihimizin en kıymetli kupalarından biri olan General Harington Kupası’na bir parantez açmak istiyorum. 29 Haziran 2023 tarihi General Harington Kupası zaferinin 100. yılını hep beraber kutladık. Tarihimizden aldığımız güç deriz ya hep işte o tarihe mal olmuş en özel en anlamlı olaylardandır. Ve milli mücadelenin kahramanı olan Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü de bu vesileyle bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Çok güzel bir sezon, sonu kupalar ve şampiyonluklar olsun. Tekrar hepinizin bayramını kutluyorum.”

Yönetim Kurulu Üyelerimiz de bayramlaşma töreninde Fenerbahçe Televizyonu’na verdikleri röportajda herkesin bayramını kutladılar.  

Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt: Herkesin bayramını kutluyorum

Yöneticimiz Simla Türker Bayazıt, “Herkesin bayramını kutluyorum. Birlik, beraberlik, sağlık ve mutluluk içinde inşallah hep beraber nice bayramlar yaşarız. Yoğun bir kalabalık var. Çok güzel. Taraftarlarımızla ve camiayla beraberiz. Sezona hazırlanıyoruz. Öncelikle Erkek ve Kadın Voleybol Milli Takımlarımızı tebrik ediyorum. Avrupa’da çok ciddi başarılara imza atıyorlar. A Milli Kadın Voleybol Takımımız müthiş performans sergiliyorlar. Amerika’da finalde oynamaya hak kazandılar. Biz de sezonu ağustos gibi açacağız. Hedefimiz şampiyonluk. Bu yolda hem erkeklerde hem de kadınlarda takımlar kuruyoruz. Her şey iyi olacak.” dedi.
 
Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki: Umarım buradaki bu enerji bütün sezon yanımızda olur

Yöneticimiz Selahattin Baki, “İyi bayramlar. Dünyanın en güzel manzarası kenetlenmiş Fenerbahçe camiasıdır. Bugün de bunu görüyoruz. Umarım buradaki bu enerji bütün sezon yanımızda olur. O zaman da hiç kimse karşımızda duramaz. Herkesin bayramı kutlu olsun. Futbol şubesinde herkes verilen görev doğrultusunda üstüne düşeni yapıyor. İki tane çok iyi diyebileceğimiz transferi kamp öncesine yetiştirdik. Bu da bizim için önemliydi. Çalışmalarımız devam ediyor. İsmail hocamızın da gerek Samandıra, gerek Rusya kampında vereceği raporlar doğrultusunda da gördüğü eksiklikleri tamamlamaya çalışacağız. ” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından bayramlaşma töreni tamamlandı.
 

Basın Fotoğrafları