KULÜP

Kulübümüz, Sevilla Başkanı ve yöneticileri ile UEFA delegesini yemekte ağırladı

16 Mart 2023 Perşembe 17:43

Kulübümüz, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçı öncesi Sevilla Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle ile UEFA delegesini yemekte ağırladı.

Fenerbahçemizin UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında bu akşam Kadıköy’de Sevilla ile oynayacağı karşılaşma öncesinde iki kulüp Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri yemekte bir araya geldi. 
 
Kulübümüzün ev sahipliğinde Ortaköy’de bir restoranda organize edilen dostluk yemeğine; Başkanımız Ali Y. Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Fethi Pekin, Simla Türker Bayazıt, Selma Altay Rodopman, Selahattin Baki, Ömer Okan ve Bekir İrdem ile Sevilla Başkanı Jose Castro Carmona, İspanyol kulübünün yöneticileri ve UEFA delegesi katıldı.

Sevilla Başkanını ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırlamaktan dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Başkanımız Ali Y. Koç, “Umuyorum ki hak edenin kazandığı bir maç olur ancak bu akşam oynanacak karşılaşmadan öte önemli olan iki kulüp arasındaki dostluğun devam etmesidir. Sevilla’ya LaLiga’da başarılar diliyorum. İki takımın dostluğunun uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Sevilla Başkanı Jose Castro Carmona da Başkanımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerimize misafirperverlikleri için teşekkür etti. İki takımın da çok önemli bir maça çıkacağını belirten Başkan Jose Castro Carmona, “Türkiye’deki zorlu atmosferi biliyoruz. Sonuçtan bağımsız Sevilla'da çok kaliteli futbol oynadılar. Sportif olarak burada zorlanacağımızı biliyoruz. Başkanın da dediği gibi maçtan öte çok daha önemli şeyler var.  Ligde Fenerbahçe’ye başarılar diliyoruz ve kazandığını görmek istiyoruz. Bu iki kulüp arasındaki dostluk gelecekte de devam edecektir. Sonuç olarak hak eden taraf kazanacak.” dedi.

Yemeğin ardından hediye takdimi gerçekleştirildi.

Basın Fotoğrafları