KULÜP

54. tırımız da depremzedelere yardım malzemeleri götürmek üzere yola çıktı

14 Nisan 2023 Cuma 15:21

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Hatay, Gaziantep, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Malatya ve Şanlıurfa olmak üzere birçok ilimizde hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Kulübümüz tarafından başlatılan Afet Bölgesi Yardım Kampanyası kapsamında toplanan yardım malzemelerini taşıyan 54. tır da yola çıktı.

Kulübümüzün deprem felaketinin ardından başlattığı yardım kampanyasına taraftarlarımız ve vatandaşlarımız yoğun katılım gösterdi. Fenerium’dan battaniye, kazak, atkı, bere gibi kışlık malzemeler de afet bölgesine gönderildi. Toplanan malzemeler, kulüp çalışanlarımız, taraftralarımız ve vatandaşlarımız tarafından sınıflarına göre bölümlere ayrıldı. Kolileme işlemlerinin ardından malzemeler daha sonra tırlara yüklendi.

Başkanımız Ali Y. Koç, Başkan Vekilimiz Erol Bilecik, Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teknik ve idari kadrolarımız ile sporcularımız ve ünlü isimler malzeme toplama alanına gelerek çalışmalara katıldılar. Yardım malzemelerinin yanı sıra bugün de kömür yüklü 54. tırımız Kemerburgaz'dan bölgeye doğru yola çıktı. 

Depremin neden olduğu yaraları sarmak için Kulübümüzün Kadıköy Belediyesi ile koordineli olarak sürdürdüğü Afet Bölgesi Yardım Kampanyası için çok sayıda vatandaşımız, AFAD ihtiyaç listesindeki malzemeleri Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Fenerium tribünü otopark girişine getirerek yardımda bulundu.

Deprem bölgesindeki çocuklarımız için paketler hazırlandı

Kahramanmaraş ile birlikte 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından AFAD ile birlikte hareket ederek Stadımızı yardım koordinasyon merkezi haline getiren ve hazırlanan yardımları tırlar aracılığıyla bölgeye sevk eden Kulübümüzde, bölgedeki çocuklar da unutulmadı.

AFAD’ın hazırlamış olduğu ihtiyaç listesinde yer alan ürünler hazırlanırken, paketleme bölümündeki gönüllü ekiplerimiz, yaraları bir nebze olsun sarmak amacıyla afetzede çocuklarımız için üzerlerinde notlar yazılı oyuncakları paketleyerek hazır hale getirdi.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bir kez daha Türkiyemize başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar, deprem bölgelerindeki tüm arama kurtarma ekiplerine güç ve kuvvet diliyoruz.

Dualarımız sizinle...

Basın Fotoğrafları