KULÜP

Fenerbahçemiz yeni nesil oyna ve kazan fantezi futbol oyunu Scouthub'da!

05 Ağustos 2022 Cuma 16:17

Fenerbahçemiz, yeni nesil fantezi futbol oyunu Scouthub ile 3 yıllık partnerlik anlaşmasına imza attı. Kulübümüz anlaşma kapsamında Scouthub’ın stratejik partneri olarak konumlanacak.
 
Dünyanın bir çok yerinde spor kulüplerine yepyeni bir gelir kalemi yaratan NFT dünyasının yepyeni fantezi futbol oyunu Scouthub, kulübümüz ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında; taraftarlarımızın ve tüm kullanıcıların, Scouthub’da yer alan futbolcularımızın lisanslı dijital kartlarını alıp-satarak ve oynayarak kazanç sağlayabilecekleri, ‘’Oyna ve Kazan’’ temelinden yola çıkan Web 3.0 temelli bir fantezi futbol oyunu olarak ön plana çıkıyor.
 
NFT dünyasını futbol ile bir araya getirerek kullanıcılara yepyeni bir fantezi futbol deneyimi yaşatacak olan Scouthub, Süper Lig’in heyecanını ve taraftarlarımızın takımımızı destekleme içgüdüsünü bambaşka bir boyuta taşıyarak; takımımız sahada kazanırken, taraftarlarımızın da oyun içerisinde kazanç elde etmesini sağlayacak.
 
İş birliğimiz kapsamında Fenerbahçe’mizin Futbol A Takım oyuncularının dijital kartları oyunda yer alacak ve oyunu oynayan taraftarlarımız bu kartları alıp satarak takımlarında kullanabilecek.
 
Günümüzde; dünyanın farklı yerlerinde birçok spor kulübünün sporcularının dijital kartlarını barındıran NFT dünyasında; taraftarlarımız Scouthub aracılığıyla futbolcularımızın dijital kartlarına sahip olabilecek ve oyun içerisinde bir kulüp başkanı gibi kadrolarını yönetme şansı yakalayacak.
 
Son dönemde spor endüstrisinde hızla yaygınlaşan NFT projeleri; takımlar ve taraftarlar arasındaki etkileşimi arttırarak taraftarlarımıza kulübümüzle daha yakından bir bağ kurma fırsatı sağlıyor. Scouthub tarafından sunulacak dijital avantajlar ile taraftarlarımız, kulübümüzün futbolcularının özel lisanslı NFT kartları aracılığıyla takımlarının başarısını sahiplenebilecek; “Oyna ve Kazan” sistemiyle ödüller kazanabilecek. Böylece Fenerbahçemizi gönül veren milyonlarca futbolseverlerin, takımlarıyla kurdukları bağ güçlendirilecek; ve yepyeni bir taraftarlık deneyimi ortaya konulacak.
 
Scouthub Hakkında
 
Scouthub, futbol dinamiklerini Blockchain teknolojisiyle buluşturan yeni nesil bir fantezi futbol oyunudur. Futbol bilgisi ve scouting yeteneklerinin fark yaratacağı bu oyunda, lisanslı NFT’lerle kuracağınız 11 kişilik kadro ile 5 farklı kategoride rekabete katılabilir ve büyük ödüllere ulaşabilirsiniz. Oyna-kazan yapısı ve güçlü temelleri ile gerçek bir teknik direktörlük deneyimi yaşatacak olan Scouthub, futbol dünyasında yeni bir dönemi beraberinde getirecektir.
 
Scouthub’ın yerel birimi $HUB Token olup BSC ağı üzerindedir.

Basın Fotoğrafları