KULÜP

Tarihin Sanatı Vakt-i Fener tablosu Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nda büyük ilgi gördü

28 Temmuz 2021 Çarşamba 11:35

Kulübümüzün 114 yıllık eşsiz tarihinin özel bir görsel çalışmayla anlatıldığı Vakt-i Fener tablosu, özel bir açılış organizasyonuyla kapılarını sanatseverlere açan Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’ndaki yerini aldı.

Antika meraklıları, koleksiyonerler ve sanatseverleri bir araya getiren Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nın açılışına Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt’ın yanı sıra Muğla Valisi Orhan Tavlı, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, Sanatçı Burak Karavit, Bodrum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın, Demos Fuarcılıktan Sebahattin Aslan, Hüseyin Aslan, Fenerbahçeli Yarınlar Derneği üyeleri gibi siyaset, iş ve sanat dünyasından önemli isimler katıldı.

Kulübümüz ile Fenerbahçe USA Derneği ve Sanatçı Burak Karavit’in ortak projesi olarak hayata geçen Vakt-i Fener tablosu, sanatseverlerden büyük ilgi ve beğeni topladı.

İlk defa Baaf Bodrum Sanat ve Antika Fuarı’nda sanatseverler ile buluşan ve tarihimizden önemli kesitleri tek bir eserde birleştiren Vakt-i Fener, 1 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek olan fuarda A102 numaralı stantta ziyaret edilebilecek.

Vakt-i Fener tablosunu inceleyip satın almak için tıklayınız

Basın Fotoğrafları