KULÜP

GMG Kırklarelispor Karşılaşması İle İlgili Taraftarlarımıza Önemli Duyuru

10 Şubat 2020 Pazartesi 09:49

Fenerbahçemiz, 11 Şubat Salı günü saat 20.30’da Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final etabı rövanş maçında “Kardeş Takım” GMG Kırklarelispor’u ağırlayacaktır.

Dostluk, centilmenlik, saygı gibi değerli kavramları içinde barındıracağından kuşku duymadığımız bu karşılaşma öncesinde taraftarlarımızdan ricamız; 90 dakika boyunca, bitmez tükenmez bir inançla takımımızın yanında olarak herhangi bir disiplin ihlali yapılmadan sadece ve sadece Fenerbahçemize destek olmalarıdır.

Takımımızı tribünleri hınca hınç doldurarak en iyi şekilde desteklemek amacıyla karşılaşmaya gelemeyecek kombine kart sahibi taraftarlarımızın çeyrek final mücadelesi öncesinde kombinelerini kulübümüze devretmesi büyük önem arz etmektedir.

Bu doğrultuda mücadeleye gelemeyecek olan taraftarlarımızın, https://www.passo.com.tr/ adresinden üyelik bilgilerini girdikten sonra “Kombinelerim” sekmesinde yer alan alt menüdeki “Kombine Kulübe Devir” sekmesini tıklamaları yeterlidir.

Taraftarlarımızın bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ