KULÜP

Kulübümüzün geleneksel bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

13 Ağustos 2019 Salı 12:43

Fenerbahçe Spor Kulübü geleneksel bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı’nın 3. günü, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan ile Yönetim Kurulu Üyemiz Turhan Şahin, Yüksek Divan Kurulu ve Kongre Üyeleri, Şube Sorumluları, Şube Kaptanları, antrenörler, amatör şubelerden sporcular, altyapı sporcuları, taraftarlar ve kulüp personeli katıldı.

Törenin başında kısa bir konuşma yapan Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük ve Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan, herkesin Kurban Bayramını kutladılar.

Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, “Fenerbahçe Spor Kulübü’nün saygı değer üyeleri, kulübümüzün her sene düzenlediği bayram kutlamasına hoş geldiniz, şeref verdiniz. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Senelerdir yapılan bayram kutlamalarında haziran ayında Ramazan Bayramı’nı kutlamıştık. Bugün de Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde bu mübarek bayramı kutluyoruz. Sizlerin, tüm Fenerbahçelilerin, kulübümüz çalışanlarının, Kongre Üyeleri ve Yüksek Divan Kurulu Üyelerimizin, taraftarlarımızın, sporcularımızın ve bizi izleyen tüm Fenerbahçelilerin Kurban Bayramı kutlu olsun.” dedi.

Ardından konuşan Genel Sekreterimiz Sevil Zeynep Becan ise, “Sevgili Fenerbahçeliler, sizleri Başkanım ve Yönetim Kurulumuz adına saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Hoş geldiniz. Bayramlaşmak, bayramlarda bir araya gelmek bizim güçlü bir geleneğimiz. 112 yıllık köklü bir kulübün, büyük bir kulübün geleneklerini yaşatmaktan ötürü de bir aradayız ve çok mutluyuz. Bir aradaysak güçlüyüz, kuvvetliyiz. Çünkü biz Fenerbahçeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen törende Fenerbahçe camiası birbiriyle bayramlaştı, güne özel hatıra fotoğrafları çektirildi.

Fotoğraflar: Ahmet Hopyar

Basın Fotoğrafları