KULÜP

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızın İsim Sponsoru: HDI Sigorta

22 Ağustos 2019 Perşembe 13:00

Ülkemizde voleybol adına birçok ilki hayata geçiren, voleybolu hem kadın hem de erkek branşlarında ülke sporumuzda ve dünyada önemli bir noktaya taşıyan Fenerbahçemiz ile sigorta grubu HDI Sigorta arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
 
Bu anlaşma doğrultusunda HDI Sigorta, Türkiye’nin en büyük spor kulübü olan Fenerbahçemizin Erkek Voleybol Takımı’nın isim sponsoru oldu.
 
2018-19 sezonunda Kupa Voley’i ve Efeler Ligi’ni şampiyonlukla tamamlayarak kulübümüze çifte kupa sevinci yaşatan Fenerbahçe Erkek Voleybol takımımız, bu başarılarının ardından CEV Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etmişti.
 
Türk sporunun gelişimi ve başarısı için spora pek çok farklı alanda destek olan HDI Sigorta, Almanya’nın 3. büyük grubu, Avrupa’nın 7. büyük kurumu olarak dikkat çekiyor.
 
Bu anlaşma ile Takımımız 2019-20 sezonunda CEV Şampiyonlar Ligi, Efeler Ligi ve Kupa Voley’de Fenerbahçe HDI Sigorta  Erkek Voleybol Takımı olarak devam edecek.
 
Anlaşmanın kulübümüz ve HDI için başarılı bir işbirliği olmasını temenni ediyor; Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımıza şampiyonluklarla dolu bir sezon diliyoruz.
 
Not: Sponsorluk anlaşmasının imza töreninin tarih ve detayları önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.