KULÜP

“Fenerbahçe WinWin” geceleri tarihi bir yayınla sona erdi

23 Haziran 2019 Pazar 01:33

Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz tarafından 4 Nisan’da başlatılan ve kulübümüzü sürdürülebilir finansal bağımsızlığına kavuşturmak için dev kitlesel kaynak yaratacak olan FENER OL kampanyası kapsamında düzenlenen “Fenerbahçe WinWin” geceleri tarihi bir yayınla sona erdi.

Beş bölüm halinde ekranlara gelen ve dayanışmanın tarihinin yazıldığı “Fenerbahçe WinWin” gecelerinin final programı, Acun Ilıcalı'nın sunumuyla Fenerbahçe Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlandı.

Fenerbahçe’yi destekleriyle yalnız bırakmayanlar, tam 5 ev ve 20 otomobil, Zeljko Obradovic ile yemek, imzalı Alex de Souza forması, kombine bilet, takımla birlikte deplasmana gitme, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde maç yapma fırsatı ve hayallerini süsleyen 5000 ödülden birine sahip olma şansını yakaladı.

Bu özel geceye Başkanımız Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Ersun Yanal da katıldı.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal: Taraftarlar, bu sene bizim şampiyonumuz oldu

İlk olarak söz alan Teknik Direktörümüz, “Fenerbahçe’nin büyüklüğü sadece aldığı sonuçlarla değil, başka bir büyüklüktür. Bence Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü. Başta Sayın Başkanımız, Yönetim Kurulumuz olmak üzere hepimiz Fenerbahçe’nin büyüklüğünü ortaya çıkartacak tablonun içerisindeyiz. Taraftarlar, bu sene bizim şampiyonumuz oldu.” ifadelerini kullandı.

Ardından konuşan Başkanımız Ali Koç, “Paranın satın alamayacağı hediyeler var. Fenerbahçelilerin hayat boyu unutamayacağı ödüller var.” diyerek programda dağıtılan ödüllere dikkat çekti.

Eski futbolcumuz Rıdvan Dilmen ve ünlü şovmen Beyazıt Öztürk de programa telefonla bağlanarak Fenerbahçe’ye desteklerini dile getirdiler. 

‘Yüklen’ sloganıyla gerçekleştirilen gecede Fenerbahçemiz için hazırlanan birbirinden özel videolar da gösterilirken; taraftarlarımız hem eğlenceli hem de duygusal anlar yaşadı.

Başkanımız Ali Koç: Fenerbahçe’nin olduğu yerde her zaman umut vardır, ışık vardır

WinWin kampanyasının son dakikalarında konuşan Başkanımız Ali Koç, “Finansal olarak şu an tünelin ucunda ışık yok. Umarım omuz omuza bu kötü günlerden birlikte çıkacağız. Umut insanın yakıtıdır. Umuda çok önem veren insanlardanım. Fenerbahçe’nin olduğu yerde her zaman umut vardır, ışık vardır.” dedi.

Başkanımız Ali Koç, "Televizyon başındaki herkes eline telefonunu alsın. Belki bir rekor kırarız. Acaba 100 bin adet SMS'i taraftarlar aynı anda atabilecek mi?" diyerek taraftarlarımızı toplu SMS atmaya davet etti. “WinWin” kampanyası, Başkanımız Ali Koç’un öncülüğünde atılan toplu SMSler ile sona erdi.

WinWin final gecesinde büyük ödülleri kazanan isimler de Fenerbahçe Televizyonu’nda yapılan çekiliş sonucunda belli oldu. 5 ev ve 20 arabanın sahibinin belli olduğu gecede, Başkanımız Ali Koç ve Acun Ilıcalı kazanan taraftarlarımıza telefonla bağlanarak müjdeli haberi verdi. Taraftarlarımızdan Samet Usta (Konya), Cem Ketenci (İstanbul), Gözde Erman (Samsun), Serap Eken Güneş (Bursa) ve Abdul Semet Yüksel (İzmir) ev ödülünü kazanan isimler oldu.

Diğer ödüller için çekiliş dijital ortamda yapılarak 29 Haziran tarihinde fenerbahce.org’ta yayınlanacak.

Renkli anlara sahne olan gece boyunca Fenerbahçe bayrakları coşkuyla dalgalanıp, Fenerbahçe marşları hep bir ağızdan söylendi.

WinWin kampanyası FB TV’de gerçekleştirilen tarihi bir yayınla sona erdi. Ancak kulübümüzü mali bağımsızlığına kavuşturmak için dev kitlesel kaynak yaratacak olan “Fener Ol” kampanyası 4 Nisan 2020 tarihine kadar tüm hızıyla devam edecek.

Fotoğraflar: Semih Bahadır

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları