KULÜP

Teknik Direktörümüz ve futbolcularımızdan taziye ziyareti

12 Nisan 2019 Cuma 16:07

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, İdari Menajerimiz Volkan Ballı ve futbolcularımız Volkan Demirel, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Martin Skrtel ile Nabil Dirar Can Bartu’nun Ailesi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

YDK Başkanımız Vefa Küçük: Çok değerli bir sporcumuzdu

Başkanımız Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu Başkanımız Vefa Küçük ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin de yer aldığı ziyaretin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan YDK Başkanımız Vefa Küçük, “Fenerbahçemizin ve Türk sporunun değerli, milli basketbolcusu ve milli futbolcusu  Can Bartu’yu kaybettik. Ailesine baş sağlığına geldik. Allah rahmet eylesin. Çok değerli bir sporcumuzu, camiamızın sevilen bir ferdini kaybettik.  Yarın tören düzenlenecek. Cenazesini hep birlikte kaldıracağız. Allah rahmet eylesin” dedi.

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal: Çok önemli bir değer ve örnekti

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal da, “Önemli bir spor adamı ve çok önemli bir değer. Allah rahmet eylesin. Ailesine ve bütün camiamıza, futbol kamuoyuna başsağlığı dilerim. Yarın da törenimiz var.  Son görevimizi yapacağız. Can Bartu hepimizin büyüğüydü ve örneğiydi. Bu örnek bütün gençlerimize, örnek olsun “ ifadelerini kullandı. 

Başkanımız ve yöneticilerimiz sabah saatlerinde de Can Bartu Ailesi’ni ziyaret etmişti. 

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları