KULÜP

ENGELLİ TARAFTARLARIMIZIN VE GAZİLERİMİZİN BİLGİSİNE

10 Nisan 2019 Çarşamba 14:25

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak 2018-2019 Lefter Küçükandonyadis Sezonu müsabakaları öncesi Engelli ve Gazilerimizin, e-bilet kapsamında passolig kartlarına bilet yüklemesi yapmaları gerekmektedir. www.fenerbahce.org resmi sitemiz üzerinden kartlarına yükleme yapan engelli ve gazilerimiz, maç günü engelli giriş turnikesinden passolig kartlarını okutarak giriş yapabileceklerdir.

Müsabakadan iki gün önce engelli taraftarlarımız resmi sitemiz üzerinden kendilerine ait olan formları doldurarak passolig kartlarına maç biletlerini yükletebileceklerdir. Engelli taraftarlarımız, doldurmaları gereken formlara sahamızda oynayacağımız her maçtan 2 gün önce saat 10.00'da https://fenerbahce.org/taraftar/fenerbahce-engelli-bilet-basvuru-formu resmi sitemiz üzerinden ulaşabilecekler.

Müsabaka günü engelli taraftarlarımız ile gazilerimizin kimlik kartlarını (Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığından almış oldukları kartları) yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Maç girişi esnasında engelli ve gazi taraftarlarımızın belgeleri kontrol edilecektir.

Stadyumumuzda engelli, gazi ve refakatçi taraftarlarımız için 240 kişilik kontenjanımız mevcut olup bilet yüklemesi gerçekleşen engelli taraftarlarımız ve refakatçileri hiçbir şekilde biletlerini transfer edemezler.
Değerli taraftarlarımızın göstereceği anlayış ve duyarlılığa şimdiden teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü
Stadyum Yönetimi

 
 
Engelli bilet başvurusu nasıl yapılır?
www.fenerbahce.org resmi web sitemizin ana sayfasında aşağıda yer alan görselde ok işaretiyle gösterilen “Engelli Taraftar Bilet Başvuru Formu” kartına tıklayınız.
 

Ya da www.fenerbahce.org resmi web sitemizin ana sayfasında yukarıdaki “TARAFTAR” butonunun altında çıkan “Fenerbahçe Engelli Bilet al” sekmesine tıklayınız.
 

Açılan sayfada aşağı bölümde yer alan başvuru formunu ve eğer istiyorsanız refakatçi bilgilerini doldurunuz ve maçın oynanacağı tarihten 2 gün önce saat 10.00’da aktif olacak “GÖNDER” butonuna tıklayınız.