KULÜP

Başkanımız Ali Koç ve futbolcularımızdan okul ziyareti

09 Aralık 2019 Pazartesi 13:38

Başkanımız Ali Koç ile Futbol A Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu ve Vedat Muriqi, geçtiğimiz yıl eğitim faaliyetlerine başlayan ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir tarafından vefat eden eşi Gülseren Özdemir anısına yapılan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Ziyarette Başkanımız Ali Koç,  Futbol A Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu ve Vedat Muriqi’nin yanı sıra Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Okul Müdürü Mehmet Akıncı, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşcı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in kızı Ebru Özdemir ve oğlu Batuhan Özdemir de yer aldı.

Ziyarette çocuklarla bir araya gelen Başkanımız Ali Koç, tüm çocuklara isimlerinin yazılı olduğu formalar hediye etti. Daha sonra Başkanımız ve beraberindeki heyet, okulu gezerek öğrencilerle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Okul gezisinin ardından öğrencilerin gösterilerini sergilemesiyle devam eden etkinlikte Küçükçekmece Kaymakamı Turan Bedirhanoğlu, Başkanımız Ali Koç’a hediye takdim etti. Akabinde söz alan Başkanımız, okulun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederken, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’in vefat eden eşi Gülseren Özdemir'i, onun anısına yapılan okulu ziyaret ederek tekrardan andıklarını ifade etti. Başkanımız, konuşmasının sonunda öğrencileri, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak bir maça davet etti.

Fotoğraflar: Tolga Ovalı

Basın Fotoğrafları