KULÜP

Fenerbahçe Dergisi’nin 200. sayısı bayilerde

07 Ekim 2019 Pazartesi 13:51

Fenerbahçe Dergisi 200. sayısı Fenerium mağazaları ve bayilerdeki yerini aldı.

Dergimizin bu sayısında Futbol Altyapı Oyuncu İzleme Birimi Sorumlumuz Serhat Pekmezci, altyapıdan futbolcu yetiştirmenin kritik noktalarını bizimle paylaştı. Pekmezci, altyapıdan oyuncu yetiştirmenin ülke ekonomisine katkısına da değindi. Dünyamızı yaşanılmaz bir yere doğru götüren insan kaynaklı küresel iklim krizine de bu sayımızda yer verirken, sporcuların performansına olumsuz etkisine dikkat çektik. 

Geçtiğimiz temmuz ayında aramızdan ayrılan Türk edebiyatının büyük şairlerinden küçük İskender’in ne kadar iyi bir Fenerbahçeli olduğunu dostlarından dinleyip size aktardık. 

Dergimizde temsilci üyelikten kongre üyeliğine geçiş için kulübümüzün getirdiği fırsatın detaylarını da bulabilirsiniz.  

Öte yandan milli voleybolcumuz Naz Aydemir Akyol, HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu ve Fenerbahçe Koleji Genel Müdürü Fatih Canpolat röportajlarını sayfalarımıza taşıdık. 

“Tribünlerin Devrimcileri”  ve “Talepler ve Trendler” başlıklı yazıları da dergimizde keyifle okuyabilirsiniz.  

Fenerbahçe Müzesi Müdürü Alp Bacıoğlu, 1960-1961 sezonunda Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu engelleme girişimlerini anlatan yazısının ikincisi serisini sayfalara taşıdı.

“Bizden Biri” köşesinde de Fenerbahçemizin efsane sporcularını daha yakından ve farklı yönleriyle tanıtmaya devam ediyoruz. Bu ayki sayımızda yer alan efsaneler; Cihat Arman, Dirk Kuyt, Çiğdem Can Rasna.

Basın Fotoğrafları