KULÜP

Fenerbahçe Dergisi Ocak sayısı Fenerium mağazalarındaki yerini aldı

09 Ocak 2019 Çarşamba 12:53

Kulübümüzün resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi’nin 191 no’lu Ocak 2019 sayısı Fenerium mağazalarındaki yerini aldı.

Dopdolu bir içeriğe sahip dergimizde bu ay; Takımımızı 2013-2014 sezonunda şampiyonluğa ulaştıran, Fenerbahçemizde ikinci kez görev alan Futbol A Takımımızın Teknik Direktörü Ersun Yanal’la yapılan röportaj yer alıyor.

1932’den 1947’ye kadar çubuklu formayı giyen efsane oyuncularımızdan Esat Kaner’in torunu Ayşe Uras’la, dedesiyle ilgili çektiği belgeseli ve son günlerde kamuoyunun gündeminde yer bulan 1959 yılı öncesi şampiyonlukları konuştuk.
 

1959 yılı öncesi Türkiye Şampiyonluklarımızı anlatmaya devam eden Müze müdürümüz Alp Bacıoğlu, bu sayımızda ise 1935 yılında kazandığımız ikinci Türkiye şampiyonluğumuzun hikayesini yazdı.


Kariyerinde 3 EuroLeague, çok sayıda lig şampiyonluğu ve kupalar bulunduran başarılı oyun kurucumuz Kostas Sloukas ile yılbaşı sayısında bir araya geldik ve kendisiyle ilgili merak edilen tüm soruları sizler için sorduk.

Saha içinde oynadığı voleybolla, saha dışında ise karizmasıyla dikkatleri üzerine çeken, gencecik yaşına rağmen kariyerine onlarca ödül sığdırmış Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımımızın Meksikalı oyuncusu Samantha Bricio ile Kadıköy sokaklarında bir araya geldik ve kariyerinden özel yaşantısına kadar birçok konuyu konuştuk.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın ‘ribaunt kraliçesi’ Kiah Stokes ile Kadıköy’de buluştuk ve toplumsal cinsiyet eşitliğine bakışı ile Fenerbahçe’nin büyüklüğünü konuştuk.

2019 yılının ilk sayısıyla birlikte başladığımız “Bizden Biri” köşesinde Fenerbahçemizin efsane sporcularını daha yakından ve farklı yönleriyle tanıtıyoruz. Bu ayki sayımızda yer alan efsaneler; Bernt Kennet Andersson, King Solomon ve Conrad McRae.

Genç Yetenek köşemizde Fenerbahçe Kadın Basketbol A Takımımızın Pilot Takımı olan Fenerbahçe Gelişim’de forma giyen Melike Duru ile Doğa Adıcan yer aldı. Taraftar köşemizde ise sınırları aşan tutkusuyla Finlandiyalı Jukkis Savolainen bizlere Fenerbahçe’sini anlattı.

Özel içeriklerimiz için; instagram.com/fenerbahcedergisi’ni takip etmeyi unutmayın.

Haberin diğer fotoğrafları

/

Basın Fotoğrafları