FUTBOL

Beşiktaş maçının Futbol Seremoni Paketleri satışa çıkıyor

22 Nisan 2024 Pazartesi 17:30

Trendyol Süper Lig’in 34. hafta maçında 27 Nisan Cumartesi günü konuk edeceğimiz Beşiktaş maçının Futbol Seremoni Paketleri satışa çıkıyor.
 
Futbol A Takımımızın iç sahada oynayacağı tüm maçların öncesinde düzenlenecek maç önü seremoni etkinliği ile Fenerbahçeli miniklere unutulmaz bir deneyim sunuluyor.
 
Fenerbahçemizin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Beşiktaş ile mücadele edeceği Trendyol Süper Lig maçının Futbol Seremoni Paketleri 23 Nisan Salı günü (yarın) saat 14.00’te satışa açılacak.
 
Maç öncesinde forma, şort ve konçlarıyla hazır bulunan çocuklar, futbolcularımızla ele ele sahaya çıkacak; miniklerimiz Fenerbahçe heyecanını stadımızın çimlerinde yaşayacaklar. Futbolcularımızla birlikte sahada maç başlayana dek birlikte olacak çocuklarımız, maçın başlamasıyla birlikte desteklerini tribünlerimizden sürdürecekler.
 
Çocuklarımızın Fenerbahçe ile hayatları boyunca unutamayacakları bir mutluluğu yaşamaları ve bu projede yer almak için tüm detayları öğrenip başvurularınızı aşağıdaki adres üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.
 
https://www.fenerbahce.org/taraftar/mac-oncesi-seremoni