FUTBOL

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, Bitexen Giresunspor maçı hakkında konuştu

07 Mayıs 2023 Pazar 22:10

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Bitexen Giresunspor ile 1-1 berabere kaldığımız maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, “Maçtan önce de belirtmiştim, kazanmaktan başka bir düşüncemiz yoktu. Çünkü rakibimizin 3 puan gerisindeyiz ama bugünkü sonuç bizler için iyi olmadı. Takımım iyi bir oyun sergilemedi. Takım olarak iyi oynayamadık. 1-0’ı korumaya çalıştık ama onu da yapamadık. İstediğimizi alamadık, gerçek bu. Başka diyecek bir şey yok.” dedi.

Teknik Direktörümüz Jorge Jesus, sözlerini şöyle tamamladı:

Takım bugün çok fazla pozisyon üretemedi, normalde alışkın olduğumuz gibi. Ama böyle durumlar olabilir. Bazı maçlarda böyle durumlarla karşılaşabiliyorsunuz. Burada rakip takımın da savunmasının hakkını vermek lazım, bugün iyi savundular. Rakibimiz beraberliği yakaladıktan sonra maç içerisinde çok fazla süre geçirme de oldu, hakem de birazcık buna izin verdi. Türkiye’deki takımların bu yaptığı normal bir hareket, süre geçirme gibi hareketler ama bu bizler için bir bahane değil. Bugün takım olarak iyi bir maç çıkartamadık. Ofansif anlamda eksiktik, çok fazla pozisyona giremedik ve rakibimizden daha fazla gol atmayı başaramadık. Berabere kaldık, istemediğimiz bir sonuç aldık ama bu maç artık bitti ve geride kaldı. Mecbur bir sonraki maçı düşüneceğiz.”

Basın Toplantısı