FUTBOL

Futbolcularımız, Fraport TAV Antalyaspor maçını değerlendirdi

30 Mayıs 2023 Salı 22:41

Fenerbahçemizin, Fraport TAV Antalyaspor’u 2-0 mağlup ettiği maçın ardından oyuncularımız yayıncı kuruluşa konuştular.

Arda Güler: “Şampiyonluğu kaybettiğimiz için tüm takım olarak çok üzgünüz. Ben de çok üzgünüm. Asist, gol hiçbir şey fark etmiyor, çünkü tek hedefimiz şampiyon olmaktı. Şampiyon olamadık, bunun için çok üzgünüz. Başka söyleyecek bir şey yok. Puan kaybettiğimiz her maç çok üzüldük. Elimizdeki şampiyonluğu biz kendi ellerimizle verdik. Eğer hata yapmasaydık biz şampiyon olabilirdik ama basit hatalar yaptık. O yüzden şampiyonluk gitti.”

İsmail Yüksek: “Neler söylenecek bilmiyorum artık. Kazanmamıza rağmen şampiyonluğu kaybettiğimiz için gerçekten çok üzgünüz. Elimize fırsatlar gelmesine rağmen kolay puan kayıpları… Birçok fırsat geldi ama kaybettiğimiz maçlar, verdiğimiz puanlar şampiyonluğun belirleyicisi oldu. Çok üzgünüz, gerçek anlamda çok üzgünüz. Söyleyecek bir şey yok.”

“Biz yine deplasmana Galatasaray’ı yenmeye gideceğiz. Bizim hedefimiz orada kazanmak. Tabii lig bitti, bizim için her şey kupada başlıyor. Ligi kaybettiğimiz için üzgünüz. Özellikle çekişmeli geçen bir sezon, elimize birçok fırsat gelmesine rağmen bu fırsatları teptik. Şampiyonluğu kaybettiğimiz için üzgünüz. Artık kupada önemli bir finalimiz var. Öncelikle ligi iyi bir konumda tamamlayıp, sağlıklı bir şekilde bitirip kupadaki finali de kazanmak istiyoruz. Söylenecek bir yok. Kupadaki finali kazanmamız lazım.”

Ferdi Kadıoğlu: “Çok üzgünüz. Ana hedefimizi, ligdeki şampiyonluğu gerçekleştiremedik. Sezon içerişinde ligin alt sıralarındaki takımlara çok fazla puan kaybettik. Söylemiş olduğum gibi şampiyonluğu kazanamadık. Bu hayali gerçekleştiremedik. Dolayısıyla çok ama çok üzgünüz. Söylemiş olduğum gibi sezon içerisinde hatalarımızdan kaynaklı çok fazla puan kaybettik.”