FUTBOL

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Taraftarımızın inancı ve desteği Takımımızı şampiyonluk yolunda daha da odaklıyor

29 Ocak 2023 Pazar 20:02

Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşma öncesinde Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.
 
Takımımızın şampiyonluk yolundaki en büyük destekçisi olan Taraftarlarımızın desteğinin önemine değinen Kızılhan, saha dışında odağı ve hedefi Fenerbahçe olanlarla ilgili de konuştu.
 
Genel Sekreterimizin açıklamaları şu şekilde:
 
TARAFTARIMIZIN İNANCI VE DESTEĞİ TAKIMIMIZI ŞAMPİYONLUK YOLUNDA DAHA DA ODAKLIYOR
 
“Bu akşam büyük taraftarımızın önünde Takımımız sahaya güzel bir galibiyet için çıkacak. Sezon boyunca hem stadımızda hem deplasmanlarda Türkiye’nin dört bir yanında büyük taraftarımızın takımımızın yanında olması, onları kucaklaması, desteklemesi çok önemli. Taraftarımızın inancı ve desteği Takımımızı şampiyonluk yolunda daha da odaklıyor.
 
Daha önümüzde çok maç var. İkinci yarı yeni başladı. Bu sinerjinin yaratılması bizler için çok önemli. Üç kulvarda da hedeflerine kilitlenmiş bir Takımımız var ve camiamızı beklentilerini karşılamak için tüm mücadeleyi verecek konumda ve hazırlar.
 
İLGİMİZ OLMAYAN KONULARDA BAŞKANIMIZI, KULÜBÜMÜZÜ DAHİLMİŞ GİBİ GÖSTERENLERE GEREKLİ CEVAPLARI VERİYORUZ. KULÜBÜMÜZÜN ADININ GEÇİRİLDİĞİ HER KONUYA MÜDAHİLİZ
 
Saha dışında odağı ve hedefi Fenerbahçe olanlarla gereken mücadeleyi veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Alakasız gündemlerine Fenerbahçe’yi çekenler, Fenerbahçe’nin haklarına zarar gelecek adımları akıllarından geçirenler ilgimiz olmayan konularda Başkanımızı, Kulübümüzü dahilmiş gibi gösterenlere gerekli cevapları veriyoruz. Kulübümüzün adının geçirildiği her konuya müdahiliz. Camiamız da sağ olsun bu konuda takipçi ve korumacı.
 
Hep beraber görüyoruz; basın mensuplarıyla, yalan haber yapan köşe yazarlarıyla, profesyonelleriyle, yöneticileriyle, başkanlarıyla tek hedefi Fenerbahçe olan bir güruh var. Başkanımızın ismini bir haberde geçiriyorlar. Bunun doğru olmadığını söylüyoruz; buna rağmen algı yapmaya, kurgu yapmaya, yalan söylemeye devam ediyorlar.
 
İsteyen istediğini yapar, yanına kâr kalır, ‘ben algı yaparım, yalan haber yaparım, kurgu yaparım…’
 
Bunlara artık izin vermeyeceğiz.
 
BU SEZONUN SONU İNŞALLAH ŞAMPİYONLUK OLACAK
 
Fenerbahçe bunlarla mücadele ederken tabii ki en büyük gücümüz taraftarımız. Dolayısıyla hem saha içinde hem saha dışında topyekûn olarak Takımımızın yanında yer alalım, onları kucaklayalım, destek olalım, birlik olalım.
 
Daha ikinci yarı yeni başladı. Önümüzde çok maç var. Bu sezonun sonu inşallah şampiyonluk olacak. Buradan camiamıza sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum; Fenerbahçemize de bu akşamki maçta güzel bir galibiyet diliyorum.”

Basın Fotoğrafları