FUTBOL

İsmail Yüksek: Bugünlerin hayalini kurarak büyüdüm

05 Temmuz 2022 Salı 22:11

Genç orta saha oyuncumuz İsmail Yüksek, Fenerbahçe formasının hayalini kurarak büyüdüğünü ve formanın ağırlığını bilerek mücadele ettiğini belirtti. Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’un kendisiyle özel olarak ilgilendiğini de ifade eden genç oyuncumuz, maçın ardından basın mensuplarına şu açıklamalarda bulundu:

“Jorge Jesus ve ekibiyle çalışmak benim için ve tüm takım için çok değerli ve çok büyük bir şans. Hepimiz onunla çalıştığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz ve gururluyuz. Ondan ve tüm teknik ekipten bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Benimle de özel olarak ilgileniyor, ona da teşekkür ederim. Ben de elimden gelen gayreti hem ona hem de taraftara karşı vermek istiyorum. Bu formanın ağırlığını bilerek çalışıyorum, mücadele ediyorum. Çok şükür sahaya da yansıyor. Önemli olan mücadele etmek ve bu formanın ağırlığını ve gururunu hissetmektir.

( A takımda kalıcı olduğunu hissediyor musun?) Onu teknik ekip ve yöneticiler bilir. Ben sadece elimden gelen gayreti saha içinde vermek istiyorum. Benim için bu sene güzel geçiyor. En önemli şey bu formanın ağırlığını bilerek mücadele ediyorum. Kalmak istiyorum. Mücadele ederek ben de takıma bir şeyler katmak istiyorum. Oynamak ve sahada kalmak gerçekten gurur verici. Bu formayla sahadaki her anın zevkini yaşıyorum.

Fenerbahçe bu ligin en iyi savunma hattına sahip
(Savunma arkasındaki 4’lü işini kolaylaştırıyor mu?) Çabukluk ve kuvvet olarak bence bu ligin en iyi 4’lülerinden biri. Buraya gelenler ve buraya gelmeyenler de dahil. Fenerbahçe bu ligin en iyi savunma hattıma sahip takım. Onlarla oynamak benim için de çok büyük şans. Onlardan çok şey öğreniyorum. Çok iyi performans gösteriyorlar. Herkes Fenerbahçe formasına yakışır şekilde mücadele etmeye çalışıyor. Ben de onlardan çok şey öğrenmek isityorum.
 
(Hocanın kendisine yaptığı uyarılarla ilgili…) Herhalde en çok baskı yapmamı söylüyor. Baskı, üçlü defans, topu çevirme, uzun top atma.  Kendisi ve ekibi dünya çapında isimler. Çok sayıda kupa kazanmışlar. Çok şey öğrenmek isityoruz, öğreniyoruz da. Benimle de özel ilgileniyor. Ben de elimden gelen gayreti göstererek, gözüne girmeye çalışıyorum.
 
Sahada sakin kalmaya çalışıyorum. Herkes öz güvenli gözüktüğümü söylüyor. Heyecan yapıyorum tabii. Ben bugünlerin hayalini kurarak büyüdüm. Büyük bir Fenerbahçeliyim."