FUTBOL

Çocuklarımızın hayallerine dokunmaya devam ediyoruz

07 Kasım 2022 Pazartesi 20:11

Kulübümüz, bu sezon itibarıyla tedavi gören çocukların yaşıtları gibi seremoniye çıkma hayalini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 13.haftasında Demir Grup Sivasspor’u konuk ettiği karşılaşmada 14 yaşındaki Elif Tuba Keleş, tablet ile maç önü seremoni etkinliğindeki yerini aldı. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın da desteğiyle 3,5 yıl boyunca tedavi gördüğü lösemi hastalığını kazanan Elif Tuba Keleş, aynı zamanda tedavi süresi boyunca da Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’nın (Kaçuv) Aile Evleri’nde konakladı. 3,5 yılın ardından mücadeleyi kazanan ve şu an kontrol altında olan Elif Tuba Keleş, tabletle futbolcularımızla, teknik direktörümüzle, stadımızı dolduran bize sonsuz desteğini gösteren ve ekranları başında maçı takip eden taraftarlarımızla buluştu.

Çocukların hayallerine dokunmaya devam eden Kulübümüz, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası sebebiyle de Acıbadem Hastanesi’nde tedavileri devam eden Defne Bölek ve Ege Çelebi’ye de maç önü seremonisinde yer vererek, onların Saracoğlu heyecanını yaşamalarını sağladı.

Fenerbahçe ailesi olarak çocuklarımıza bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Basın Fotoğrafları