FUTBOL

Altay Bayındır: Çocuklarımıza “İyi ki Fenerbahçe var” dedirtmek çok güzel bir duygu

24 Kasım 2022 Perşembe 14:08

Takım Kaptanımız Altay Bayındır,  Teknik Direktörümüz Jorge Jesus ve Futbolcularımızın, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde destekçisi oldukları “Anadolu’da Bir Kızımız Var” projesine dair değerlendirmelerde bulundu.

Kulübümüzün daima bu ve benzeri konularda en ön saflarda yer aldığına değinen Altay Bayındır, “Çocuklarımıza “İyi ki Fenerbahçe var” dedirtmek çok güzel bir duygu. Onların her daim yanlarında olduğumuzu canıgönülden hissetmelerini, bunu bilmelerini istedik.” dedi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile birlikte atılan bu adımı ve bu projeyle birlikte Başöğretmen Atatürk’ün anısına, Anadolu’da 100 kız öğrencinin Cumhuriyet Bursu ile yanında olacaklarını duyurduklarını ve bunun bir parçası olmalarının hissettirdiklerini Fenerbahçe Televizyonu’yla paylaşan Kaptan Altay Bayındır şu ifadeleri kullandı:

Kulübümüzün her zaman toplumumuzu sahiplenen, insanımıza eğilen ve bu tip konularda öncü olan bir yapısı, vizyonu var. Çok önemli ve üstünde durulması gereken bir nokta. Ülkemiz için de çok özel bir sene bizleri bekliyor. Kulüp olarak da Cumhuriyetin 100. yılında saha içinde ve saha içi olduğu kadar saha dışında da yapacaklarımızla Ülkemizi ve Cumhuriyetimizi ne kadar canıgönülden, içten sahiplendiğimizi göstermek istiyoruz.

Öğretmenler Günü de bizler için ülkemizdeki en anlamlı, en özel günlerden bir tanesidir. Atamızın da dediği gibi, “Gelecek nesiller öğretmenlerimizin eseri olacaklar”.

Futbol Takımı olarak başta Başöğretmenimiz Atatürk’ümüze ve tüm öğretmenlerimize saygıyla, içtenlikle bir proje yapmak istedik ve bu projeye katılmak aklımıza geldi.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin “Anadolu’da Bir Kızımız Var” projesine, bu özel günde bizler de katıldık.

Bunun bir kartopu misali büyümesini hedefliyoruz, temenni ediyoruz.

Kulübümüz uzun yıllardır kadınların ve kız çocuklarının hakları konusunda önemli çalışmalar yapıyor.

Bu proje de onun çok güzel bir uzantısı. Çocuklarımıza “İyi ki Fenerbahçe var” dedirtmek çok güzel bir duygu. Onların her daim yanlarında olduğumuzu canıgönülden hissetmelerini, bunu bilmelerini istedik. Umarım başarılı olur ve az önce de ifade ettiğim gibi bu etki çığ gibi büyür ve devam eder.

Bunların dışında eklemek istediğim bir şey daha var: bende emekleri olan tüm öğretmenlerimin, ülkemizin dört bir yanında bu kutsal mesleği icra eden tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.