FUTBOL

Futbolcularımız AEK Larnaca galibiyeti sonrası açıklamalarda bulundu

07 Ekim 2022 Cuma 00:41

Fenerbahçemiz, UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta maçında Güney Kıbrıs temsilcisi AEK Larnaca'yı 2-0 yendi. Maçın ardından oyuncularımızdan Diego Rossi, İsmail Yüksek ve Michy Batshuayi yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
 
Diego Rossi: İyi futbol sergiledik
 
“Zor bir maçtı. Bu turnuvadaki bütün maçlar gibi. İyi futbol sergiledik. Ofansif olarak iyiydik.  Top hep bizdeydi. Önemli olan galibiyeti aldığımız için mutluyuz.
 
Larnaca ile oynayacağımız ikinci maç öncesi önümüzde oynayacağımız lig karşılaşması var. Şu anda o maça odaklandık. O maçtan sonra diğer maçı düşünmeye başlayacağız. Adım adım gitmeliyiz. İki turnuvada da iyi şeyler yapmak istiyoruz. Oynadığımız her maçta üç puan almak bizim için önemli. “

İsmail Yüksek: Fenerbahçe formasına layık bir şekilde mücadele ediyoruz. Bunun farkındayız, en önemlisi de bu.
 
“Larnaca takımını da tebrik ederim. İyi performans sergilediler. Biz de çok değerli bir galibiyet aldık. Oynayan, oynamayan herkesin ayağına, yüreğine sağlık. Bir teşekkür de taraftarlarımız için. Muhteşem ambiyans yarattılar. İstek, arzu, takım çok iyi. Basın toplantısında da söylemiştim sahada kimin oynadığı belli değil. Herkes mücadelesini son dakikaya kadar veriyor. Takımdaki ortam çok iyi. İçeride inanılmaz bir arkadaşlık ortamı var. Çok iyi şekilde devam ediyoruz. Önümüzde ligde oynayacağımız Karagümrük maçı var. Ona odaklandık. Taraftarlarımızı tekrardan o maça bekliyoruz.  Herkese teşekkür ediyorum.
Jorge Jesus ve ekibinin bana ve takıma kattığı çok değerli şeyler var. Toplu, topsuz oyunda vs.  Çok önemli oyuncular çıkarttı.  Crespo’yu da tebrik ederim. İnanılmaz formu var. Sahada basmadık yer bırakmadı. Onu görünce ben de biraz daha koşmayı istiyorum. Fenerbahçe formasına layık bir şekilde mücadele ediyoruz. Oynayan, oynamayan herkes. Bunun farkındayız, en önemlisi de bu.”
 
Michy Batshuayi: Çalışmalarımızın karşılığını aldık

“Önemli bir galibiyetti özellikle milli aradan sonra böyle netice almak çok sağlıklı oldu. Hem özgüven hem de iyi bir performans gösterme açısından. Çok sıkı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Bugün de çalışmalarımızın karşılığını aldığımızı düşünüyorum. Çok güzel bir akşam oldu.
 
Dengeli bir grup olduğunu söyleyebilirim. Biz sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Hocanın ortaya koymak istediği bilinci sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. En iyisini yapmaya çalışıyoruz. Pozitif şeylerin olacağını düşünüyorum. İyi çalışarak olumlu şeyler olacağını düşünüyorum.”