FUTBOL

Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turundaki rakibi; Yukatel Kayserispor

14 Ocak 2022 Cuma 11:50

Fenerbahçemizin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’ndaki rakibi belli oldu. Futbol A Takımımız seri başı olarak yer aldığı kura çekiminde bir diğer Süper Lig ekibi olan Yukatel Kayserispor ile eşleşti. Fenerbahçemizin ev sahibi olacağı karşılaşma 8, 9 veya 10 Şubat tarihlerinden birinde Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak.
 
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu müsabakaları kura çekimi yapıldı. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine Federasyon yetkilileri ve kulüp temsilcileri katıldı. Kura çekiminde Fenerbahçemizi temsilen Futbol A Takımımızın İdari Menajeri Emir Yolaç yer aldı.
 
Tek maç eleme usulüne göre oynanacak ve VAR Sistemi'nin kullanılacağı ZTK Son 16 Turu'nda müsabakalar, 8, 9 ve 10 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İdari Menajerimiz Emir Yolaç, kura çekiminin ardından Fenerbahçe TV’ye değerlendirmelerde bulundu. 
 
Sözlerine, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden İttifak Holding Konyasporlu Ahmet Çalık’a başsağlığı dileyerek başlayan Yolaç, “Ahmet Çalık kardeşimizin ailesine, Konyaspor camiasına, tüm futbol camiasına başsağlığı dilerim. Mekanı cennet olsun. Çok üzüldük. Bazen insanın keyfi kaçıyor, futbolun bir anlamı kalmıyor böyle kayıplar olunca. Tekrardan başsağlığı diliyorum.” dedi.
 
Kura çekimiyle ilgiliyse İdari Menajerimiz Emir Yolaç, “Son 16 Turu kuraları çekildi. Yukatel Kayserispor ile evimizde oynayacağız. Kupa da hedeflerimizden biri. Sakatlıklar, yoğun fikstür, bunları bir yandan idare etmeye çalışacağız. Bu sene inşallah kupaya uzanacağız.” diye konuştu.