FUTBOL

Evimiz Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi, sezona hazır hale geldi

18 Ağustos 2021 Çarşamba 13:12

​2020-2021 sezonunun sona ermesiyle birlikte Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’ndeki yenileme, tamirat ve bakım işlemleri tamamlandı.

Stadımızı Türk Sporuna kazandırarak tesisleşmede çıtayı yükselten ve diğer kulüplere örnek olan Kulübümüz; yenileme çalışmaları kapsamında kale arkasında yer alan seyirci koltuklarının Dyo Boyaları ile boyanmasıyla başlayan süreçte engelli tribününün bulunduğu zemin ve koltuklarının yenilenmesi, stat genelindeki seyirci merdivenlerinin boyanması, Maraton ve Fenerium tribünleri ile otopark üstü avlunun su izolasyon tamiratları, stat içi ve çevresindeki metal aksanların bakım ve boya işleri, stat geneli hasarlı beton yüzeylerin tamiratı ve 1907 Tribünü iklimlendirme sistemi tadilatı ve boya işleriyle birlikte stadımızı yeni sezona hazır hale getirdi.

Çim ile ilgili olarak rutin çalışmaların devam ettiği yeni sezon öncesinde stadımıza dair tüm hazırlıklar, Futbol A Takımımızın yarın UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında HJK Helsinki ile oynayacağı maç öncesinde tamamlandı.

Takımımıza oynayacağı tüm karşılaşmalarda sonsuz başarılar diliyor; taraftarlarımızı stadımıza beklediğimizi paylaşıyoruz!

Fotoğraflar: Burak Saltık

Basın Fotoğrafları