FUTBOL

Serdar Dursun: Hocam şans verdiği takdirde kendimi sahada göstermek istiyorum

31 Temmuz 2021 Cumartesi 21:42

Hazırlık maçında karşılaştığımız Alman ekibi Greuther Fürth karşısında 2 gol kaydeden Serdar Dursun, yayıncı kuruluşa konuştu.
 
Serdar, “Yeni bir ülke, yeni bir takım. Tabii ki alışma süreci var. Takımda iyi karşılandım. Takımda iyi bir hava var. Ben de kendimi gün geçtikçe takıma daha çok adapte hissediyorum, elimden geleni yapıyorum. Hocam şans verdiği takdirde kendimi sahada göstermek istiyorum.
 
Türkiye’de forvet oyuncusu için gole bakılır; gol atarsan iyisin, atamazsan kötüsün. Ben sisteme ayak uydurmaya çalışıyorum. Hocanın istediği sistemde arkaya sarkmalar, öne çıkmalar da başarılı olmak istiyorum. Sahada çok koşmaya çalışıyorum, hocanın istediği şeyleri sahada göstermek istiyorum. Maç oynaya oynaya, arkadaşlarıma alışa alışa ben de gün geçtikçe daha iyi oluyorum.
 
Benim için paha biçilmez bir olay. Sahada o taraftarlar için gol atıyorsun. O duyguyu biliyorum. Allah nasip etti 2 gol attım. Gol atınca mutlu oluyorum, taraftarların hissettiklerini biliyorum. İnşallah gollerimle her maç daha iyi olacak.” dedi.