FUTBOL

KOMBİNE GENEL SATIŞLARI BAŞLADI VE ÖĞRENCİLER İÇİN KOMBİNE SATIŞLARI 15 ARALIK'A KADAR UZATILDI

04 Aralık 2021 Cumartesi 10:44

Fenerbahçemizin, 2021-2022 futbol sezonu kombine kartlarının GENEL SATIŞI 4 Aralık Cumartesi günü (bugün) başladı. Ayrıca kombine genel satışıyla birlikte öğrenciler için kombineler de yeniden satışa sunuldu ve genel satışın son günü olan 15 Aralık’a dek satışta olacak.
 
Taraftarlarımız, genel satış sürecinde stadımızdaki kombine kart merkezinin yanı sıra, www.passo.com.tr web sitesi üzerinden online olarak da kombine kart işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Spor Toto Tribünü’nden öğrenci kombineleri ise yalnızca stadımızda yer alan Kombine Satış Merkezinden satılacak olup bu tribünle alakalı online satış yapılmayacaktır.
 
GENEL SATIŞLAR İLE İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

  • 2021-2022 sezonu kombine kartlarının genel satışı 04 Aralık tarihinde başlayıp 15 Aralık tarihinde sona erecektir.
 
  • Kombine alacak taraftarlarımızın Fenerbahçe logolu passolig kart sahibi olması zorunludur.
 
  • Kombine kart alabilmek için; Kongre üyesi, Fenerbahçe taraftar kart sahibi, ya da faturalı Fenercell abonesi olması zorunludur.
   
  • Fenercell hattınız yoksa hemen online başvuru yapabilir ya da Türk Telekom veya Fenercell Stat Mağazalarına giderek faturalı Fenercell hat sahibi olabilirsiniz.
 
  • Genel satış döneminde, Divan Üyelerimiz (2 adet), Kongre üyelerimiz (2 adet), Temsilci üyelerimiz (2 adet), Taraftar kart sahiplerimiz ve faturalı Fenercell abonelerimiz ise (1 adet) kombine alma hakkına sahip olacaktır.
 
  • Divan Kurulu üyelerimizin kendileri için ayrılmış bloklardan kombine satın alımları yalnızca kombine kart merkezi gişelerinden yapılacaktır. Divan üye kartı ve kimlik belgesi ile başvuru yapılması gerekmektedir. Divan Kurulu üyelerimiz, diğer bloklardan satın alım işlemlerini ise internet üzerinde gerçekleştirebilirler.
 
  • Kurumsal kombine satın alımları yalnızca stadyum kombine kart merkezi gişelerinden yapılacaktır. Şirket vergi levhası örneği, imza sirküleri ve yetki belgesi ile başvuru yapılması gerekmektedir.
 
ÖĞRENCİLER İÇİN KOMBİNE SATIŞI
 
Aşağıda yer alan katılım koşullarına uygun olan Fenerbahçeli öğrencilerimizi yeni sezonda takımımızı desteklemek üzere Spor Toto Tribünü’nde yer almaya bekliyoruz.
 
Spor Toto Tribünü’nden öğrenci kombinesi satın almak için koşullar;
 
-1 Ocak 1997 ile 31 Aralık 2005 tarihleri arasında doğan Fenerbahçeliler, öğrenci kombinesi alabilecektir.
 
- Takımının yanında yer almak isteyen öğrenciler Spor Toto Tribünü'nden kombine alabilecekler.
 
-Öğrenciler için satışa çıkacak olan kombineler, yalnızca stadımızda yer alan Kombine Satış Merkezinden satılacak olup, bu tribünle alakalı online satış yapılmayacaktır.
 
- %50 indirimle 700 TL’den satışta olan öğrenci kombine kartları için taraftar kart sahibi olmak zorunludur.
 
-Taraftar Kart’ınız yoksa taraftarkart.fenerbahce.org sayfası üzerinden kolayca alabilir ya da dijital taraftar kart sahibi iseniz taraftarkart.fenerbahce.org sayfasına giriş yaparak Profil alanından taraftar kart numaranıza ulaşabilirsiniz.
 
-Fenerbahçe logolu Passolig kart sahibi olunması zorunludur.
 
-Spor Toto Tribünü’nden öğrenci kombine kartları yalnızca bu sezon için geçerli olup, bir sonraki sezon için yenileme işlemi yapılmayacaktır.
 
- Spor Toto Tribünü’nden öğrenci kombineleri, tüm sezon boyunca kullanılamayacak maçlarda yalnızca kulübümüze devredilebilecektir.
 
Öğrenci kombineleri için gerekli evraklar;
 
  1. e-Devlet üzerinden çıkarılmış öğrenci olduğuna dair belge ya da bağlı olduğu okuldan alınmış öğrenci belgesi
  2. Üzerinde TC kimlik numarasının yer aldığı kimlik belgesi  
 
ÖNEMLİ NOTLAR
 
  • T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından tanınan aşılarını yurt dışında tamamlamış kişiler, sadece Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi Kombine Satış Ofisi’nden olmak kaydıyla, aşı sürecini tamamlayarak oluşturulan aşı sertifikasını Kombine Satış Ofisi yetkililerine ibraz etmeleri koşulu ile kombinelerini pasaport numaraları ile almış oldukları Passolig kartlarına yükleterek satın alabilirler.
 
  • Maç günleri sadece Passo.com.tr web sitesi üzerinden satış yapılacak olup, stadımızdaki Kombine kart merkezinden işlem yapılmayacaktır.
 
  • Stadımızdaki kombine kart merkezi bu süreçlerde Pazartesi – Cumartesi günleri arası 6 gün boyunca 09:00 – 18:00 mesai saatlerinde, Pazar günü ise 10:00 – 17:00 saatleri arasında çalışacaktır. Ev sahibi olduğumuz maç günlerinde kombine kart merkezi kapalı olacaktır.
 
  • Passo.com.tr web sitesi genel satış sürecinde sürekli olarak taraftarlarımıza açık olacaktır.
 
  • Maçlara katılamayacak olan taraftarlarımız,  karşılaşmalarda koltuklarını kulübe devredebileceklerdir. Koltuklarının bilet olarak satılması halinde, satış tutarının belli bir kısmı sonraki sezonun yenileme sürecinde kullanılmak üzere passo kartlarına puan olarak yüklenecektir. Yenileme sürecinde kullanılmayan puanlar silinecektir.
 
2021-2022 futbol sezonu kombine kartlarının fiyatlandırması ve taksit seçenekleri aşağıdaki gibidir.
 
Passo.com.tr ve stat gişesinden taksitli kombine alımında aşağıda belirtilen kartlara %8,9 vade farkı uygulanacaktır. Nakit ve kredi kartı ile tek çekim yapılan ödemelerde vade farkı uygulanmayacaktır.
 
Passo.com.tr ve Kombine Ofisinde ‘de
 
Tüm World özellikli kredi kartlarına 3+3 Taksit
Tüm Vakıfbank Kredi kartlarına 3+3
Tüm Bonus özellikli kredi kartlarına 4+2 Taksit
Tüm Garanti Bankası kredi kartlarına 4+2 Taksit
Passolig Kredi Kartlarına 6 taksit
 
Müsabakalarda uygulanacak Covid-19 tedbirlerine ilişkin talimat için tıklayınız.
 
BİLGİ ALMAK İÇİN: 444 1907