FUTBOL

Başkanımız Ali Koç’tan Demir Grup Sivasspor maçı sonrası açıklamalar

21 Ocak 2021 Perşembe 21:28

Başkanımız Ali Koç, 1-1 eşitlikle sonuçlanan deplasmandaki Demir Grup Sivasspor maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
İlk olarak maçı değerlendiren Başkanımız, “Sivas bizim için, Fenerbahçeliler için özel bir yer. Ben Sivas’ı, Anadolu’nun Kadıköy’ü diye tanımlarım. Geldik ama burada 3 puan almak zor. Zor bir deplasman. Bir de bugün hava şartlarını, soğuğu eklediğimiz zaman zaten zor olacağını biliyorduk. 1-1 maçın hakkı diye düşünüyorum. Daha iyi oynayabilirdik. Buradan 1 puan almak da önemlidir. Bu puanların değeri sezon sonunda daha iyi belli olacak. Mecnun Başkana, Yönetim Kuruluna her zaman olduğu gibi sıcak misavirperverliği için teşekkür ederim. Yıllardır da böyle geldi, gidiyor. İnşallah da bu iki kulüp arasındaki ilişki bu şekilde devam eder.” dedi.
 
Maç saatiyle ilgili bir soru üzerine Başkanımız Ali Koç, şöyle konuştu: “Geçen hafta da söyledim. Bizim maç saatleriyle ilgili bir talebimiz olmaz. Hangi saatte söylenirse gelir oynarız. Erzurum’da 4’te oynadık, bugün kısmet 7’deymiş. Şunu söylemek istiyorum; burada Federasyona yardımcı olmak lazım çünkü inanılmaz yoğun bir takvimi yönetmeye çalışıyorlar. Ben bakarken bile yoruluyorum. Dolayısıyla burada sabah olsa 3-5 derece hava daha sıcak olacaktı ama burada tenkit edilecek, tartışmaya mahal verecek bir durum olduğunu sanmıyorum. Tekrar ediyorum, Federasyon çok zor şartlarda takvim yapmaya çalışıyor. Biliyorsunuz yeri geldiği zaman açık açık federasyon hakkında görüşlerimi söylerim ama bu konuda hakkını vermek lazım. 7’de oynanacak denildi, biz de çıktık maçımızı oynadık.”
 
Son olarak transfer dönemiyle ilgili bir soruya Başkanımız, “Ayrılacak da olacak, gelecek de olacak. İsimleri belli ama zamanı gelince söylenir.” diye cevap verdi.