FUTBOL

Vedat Muriqi’nin maç sonu açıklamaları

27 Haziran 2020 Cumartesi 21:23

Takımımızın BTC Türk Yeni Malatyaspor karşılaşmasındaki ilk golünü kaydeden Vedat Muriqi, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Geri kalan maçlarda da kendilerine yakışan mücadeleyi vereceklerini ifade eden Vedat, “Son dakika kazanılan her maç, hazırlık maçı olsa bile mutluluk verici oluyor. Bizim gibi bir takımın, Fenerbahçe’nin rakip kim olursa olsun 10 kişiyken geriye düşmesi, maçı zora sokması kabul edilemez. Sezona iyi başladığımızı düşünüyorum ama sakatlıkların, talihsizliklerin ardı arkası kesilmedi. Geri kalan maçlarda bize yakışan mücadeleyi vermeye çalışacağız. İnşallah da bütün taraftarlarımızı mutlu edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Takımın durumu hakkında sorulan soruya da cevap veren Muriqi, “Aslında bir nevi sorduğunuz soruya cevap da verdiniz. Takım kim olursa olsun tabii ki hedefimiz var. Fenerbahçe hiçbir zaman pes etmez. Hedef ne ise, en üst sırayı yakalamaksa onun için mücadele eder. Biraz matematiksel olarak da hedefimizin çok fazla kalmaması da takımı demoralize ediyor. Biraz bunun sıkıntısını yaşadığımızı düşünüyorum. Fenerbahçe hiçbir zaman pes etmez. Elimizden geldiği kadarıyla bu formaya ve taraftara yakışır şekilde mücadele etmeye çalışacağız.” dedi.