FUTBOL

Yöneticimiz Selahattin Baki ve yeni transferimiz Simon Falette açıklamalarda bulundu

09 Ocak 2020 Perşembe 11:37

Kulübümüz, Alman ekibi Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette'yi satın alma opsiyonu kulübümüzde olmak üzere 2019-2020 sezonunun sonuna kadar kiraladı. Dün akşam imzaların atılmasının ardından Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ve yeni transferimiz Simon Falette FB TV'ye açıklamalarda bulundu.

Selahattin Baki: Yüreğini ortaya koyacak bir karakter

Açıklamasında Simon Falette’ye olan güvenini dile getiren Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki, “Hayırlı uğurlu olsun. Bizim için kesinlikle risk faktörü barındırmayan bir transfer. Uzunca süredir solak stoper arıyorduk. Birçok takım da arıyor. Hakikaten başarıya aç, oynamaya aç, bizimle beraber deyim yerindeyse tırnak içinde söylüyorum, bizimle beraber şampiyonluk yolunda kavga edecek, mücadele edecek; gerek Samandıra’da, gerek soyunma odasında, gerek sahada oynadığı zaman yüreğini ortaya koyacak bir karakter bulduğunuza emin olabilirsiniz. Buna benzer bir konuşmayı daha önce bir kişi için yapmıştım. O da Sadık’tı. Sadık’ın karakteri hakkında ne söylediysem, benzeri şeyleri de Simon için söylüyorum. Birçok taraftarımızı uzunca süredir oynamıyor olması aldatabilir ama bana inanın Sayın Başkanımızla, Sayın Başkan Vekilimizle ve Avrupa’daki bazı kontaklarımızla ödevimizi yaptık. Altını çizerek tekrar söylüyorum; oynamaya, başarıya ve kupa kazanmaya hasret, aç ve potansiyeli belli bir arkadaşımızı şu anda kadromuza kattık” dedi.

Simon Falette: Fenerbahçe en iyiler arasında 

Camiamızdan övgü dolu sözlerle bahseden yeni transferimiz Simon Falette ise, “Fenerbahçe ile kontrat imzaladığım için çok mutluyum. Fenerbahçe, hem Türkiye'de hem de dünyadaki en iyi kulüpler arasında. Burada çok samimi bir şekilde karşılandım. Umarım tüm bunlar güzel şeylerin başlangıcı olur. Daha önce buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu biliyordum. Hem Almanya'dan hem de dünyanın her yerinden çok iyi oyuncuların burada oynadığını biliyordum. Ben de burada olduğum için gerçekten çok mutluyum ve her şeyin çok iyi olacağını düşünüyorum. Çok sıkı çalışacağım ve umarım her şeyin iyi olmasına katkı veririm.” diye konuştu.