FUTBOL

Yardımcı Antrenörümüz Volkan Kazak Kayserispor maçını değerlendirdi

14 Ocak 2020 Salı 23:14

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’ın rahatsızlığı nedeniyle Hes Kablo Kayserispor ile oynadığımız karşılaşmada takımımızın başında yer alan Yardımcı Antrenörümüz Volkan Kazak, maçın ardından yayıncı kuruluşa değerlendirmelerde bulundu.

Fazla süre almayan oyunculara görev verdiklerini kaydeden Volkan Kazak, Yoğun geçen kamp döneminden sonra buraya geldik. Az süre olan oyuncularımızla takımı karıştırdık. Eksiklerimizi gördük. İki ayaklı bir maç. Birinci ayağını geçtik. İkinci maç Kadıköy’de daha farklı olacaktır. Eksiklerimizle ilgili gerekli çalışmalarımızı yapacağız. 6 maçlık zor bir seri var önümüzde. En iyi şekilde hazırlanacağız.” dedi.

Oyuncuların adaptasyon sürecinde olduğunu belirten Yardımcı Antrenörümüz Volkan Kazak, “Yoğun bir kamp dönemi geçti. Oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Tabii daha az süre aldıkları için adaptasyon ile ilgili sıkıntılar vardı, bunları aşacaklardır. Herhangi bir sıkıntı yok.” şeklinde konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Yardımcı Antrenörümüz Volkan Kazak, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ise, “Daha az süre alan oyuncularımız görmek açısından önemli bir sınav oldu. Eksiklerimizi gördük. Bununla ilgili de gerekli çalışmaları yapacağız. İki ayaklı bir maç. Kadıköy’de bir maç daha var. O daha farklı olacaktır. 6 haftalık zor bir lig süreci de bizi bekliyor. Bu maçlarda oyuncularımızı en iyi şekilde görerek gerekli bütün çalışmaları yapıp yolumuza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.