FUTBOL

Fenerbahçemiz Trabzonspor'a konuk oluyor

31 Ocak 2020 Cuma 20:46

Futbol A Takımımız, Süper Lig Cemil Usta Sezonu’nun 20. haftasında bugün saat 20.00’da Trabzonspor ile karşılaşacak. Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek.
 
Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Tokat. VAR hakemi olarak Yaşar Kemal Uğurlu, AVAR hakemi olarak da Kadir Sağlam görev alacak.
 
Fenerbahçemiz, Süper Lig'de çıktığı son dört karşılaşmadan da galip ayrıldı. geride kalan 19 haftada 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi alan Futbol A Takımımız topladığı 37 puanla haftaya girilirken ikinci sırada yer alıyor. bir maçı eksik Trabzonspor ise 35 puanla dördüncü basamakta bulunuyor.
 
Futbol takımımız, rakibiyle ligin ilk devresinde Kadıköy’de oynanan maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı.
 
Ligde 94. randevu
 
Fenerbahçemiz, bu maçla birlikte lig tarihinde Trabzonspor ile 94. kez karşı karşıya gelecek. Futbol A Takımımız Karadeniz ekibiyle geride kalan 93 maçta 37 galibiyet alırken, 23 maçtan mağlup ayrıldı. 33 karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Sarı lacivertliler, rakibine konuk olduğu son 9 karşılaşmanın 5'ini kazanırken, 3 maçta eşitlik bozulmadı.
 
Fenerbahçemiz, Süper Lig'de geride kalan 19 haftada geri düştüğü maçlarda topladığı 10 puanla bu alanda ilk sırada bulunurken, Trabzonspor ise öne geçtiği maçlarda rakiplerine kaptırdığı 12 puanla bu alanda ikinci sırada yer alıyor.