FUTBOL

İdari Menajerimiz Volkan Ballı: 29’uncu şampiyonluk yolunda çok istekli ve heyecanlıyız

19 Ağustos 2019 Pazartesi 15:52

İdari Menajerimiz Volkan Ballı, ligde bu akşam Gazişehir Gaziantep maçı öncesi FB TV’ye konuştu. Taraftarlarımızdan da oyuncularımıza destek isteyen Ballı şu ifadeleri kullandı:

"Burada çalışan herkes çimcisinden teknik direktöre, malzemecisinden masörüne, futbolcu kardeşlerimiz herkes çok istekli ve heyecanlı. 29’uncu şampiyonluk yolunda mücadeleye ant içmiş durumundayız. Bizim için bu sene çok çok önemli. Bu sene hedefte mutlaka kazanmamız gereken bir şampiyonluk var. Şampiyonluğu inşallah hep beraber burada çalışarak, kupayı camiamıza armağan etmeye çalışacağız. Tabii bu hiç kolay değil. Çok zorlu mücadeleler olacak. Ligde alınan sonuçları görüyoruz. Her takım güçlü, her takım iyi çalışıyor. Bunun bilincinde son derece arzulu istekli aile ortamı içerisinde iyi bir oyuncu gurubu var. Arkadaşlık dostluk kardeşlik içerisinde çalışıyorlar. Tüm çalışanlar, teknik kadromuz ve Teknik Direktörümüz başta olmak üzere Sportif Direktörümüz o da bizimle burada. Her gün, gece gündüz çalışıyoruz. İnançla çalışıyoruz. Zaten çalışmadan hiçbir şey elde etmek mümkün değil. 29. şampiyonluğu getirmek inşallah burada çalışan insanlara nasip olur. Taraftarımızı camiamızı mutlu etmiş oluruz. 

'TARAFTARIMIZDAN RİCA EDİYORUM, ISLIKLAMA OLMASIN'

Takım sabırsızlıkla akşamki maçı bekliyor. Taraftarlarla kucaklaşacak. Burada oynamak bizim için avantaj. Uzun bir aradan sonra bu büyük taraftarın önüne çıkacak takım. Ben burada taraftarlarımızdan özellikle şunu rica ediyorum. Ben de tribüncüyüm. Tribünlerden geldim. Yıllarca takımımızı tribünlerden destekledim. Özellikle rica ediyorum. Maç içinde ne olursa olsun yanlış bir pasta veya yanlış bir şutta futbolcularımızı eleştirmesinler. O uğultu çıkmasın. Islıklanma olmasın. Taraftar tabii ki haklıdır. Mutlu olmadıklarında tepki koyabilirler. Bunu özellikle maç içerisinde yapmayalım. Maçın sonuna kadar sabırlı olalım. 

2003 yılında göreve başladığımın ilk yılında sezona yenilgi ile başlamış, şampiyonlukla tamamlamıştık. Uzun bir yol lig. Sonuna kadar destek olalım. Elimizden geleni yapacağız. Tüm çalışanlar bunun bilincinde. Taraftarlarımızla bütünleşelim. Taraftarımız olmadan biz başarılı olamayız. Omuz omuza şampiyonluğa. 

Hedefimiz lige galibiyetle başlamak. Gaziantep ekibi de çok istekli olacak. Onlara da başarılar diliyorum. Şehir takımları lig için bir renk. Gaziantep farklı isimle de lige döndü. Engel tanımadan iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Diğer takımların aldığı sonuçlar bizi enterese etmiyor. Biz kendi işimize bakacağız. Her maçı kazanmaya çalışacağız.  

TARAFTARA BORCUMUZ VAR

Bu arada hocamıza teşekkür ediyorum. Oyunculara yaklaşımı, iletişim şekli, çalışma prensibi. Diğer yardımcı hocalar da buna kolaylık sağlıyor. Kaptan Emre’ye ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Takımıza pozitif katkısı, saha içi ve dışında; Fenerbahçe aidiyeti çok yüksek olduğu için bizim en büyük yardımcımız ve destekçimiz. Yerli yabancı herkes kısa sürede adapte oldu. Hem onların karakterli olması hem de buradaki oyuncuların onları bağırlarına basması. Bu kaynaşmalar da önemli. Geçen senenin kötü izlerini silmek için herkes elinden geleni yapacak. Fenerbahçe futbol takımının taraftara borcu var. Bu borcu bu sene ödemek zorundayız. Hep birlikte omuz omuza mücadele etmeliyiz. Tribünler takımla birleşmeli. Bu çok çok önemli. Yolumuz uzun. Uzun bir maraton. Tüm camia olarak birlik bütünlük içerisinde olursak başarıya ulaşmak çok daha kolay olacak."