FUTBOL

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal’dan maç sonu değerlendirmesi

24 Ocak 2019 Perşembe 23:43

Teknik Direktörümüz Ersun Yanal, Ümraniyespor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Üzgün olduklarını belirten Ersun Yanal, “Her taraftar gibi, her Fenerbahçe sevdalısı gibi biz de üzgün ve kırgınız. Biz de aynı duyguları hissediyoruz. 7 günlük bir süreç var ve bu takımın rejenere olması, güvenli bir yolculuğun mihenk taşlarını oluşturmak için tekrar ayağa kalkması için. Bu süreç içinde gereken her şeyin yapılması gerektiğini düşünüyorum ki bunu yapabilecek güce sahibiz. Umuyorum en kısa süre içerisinde takviyelerle ki bugün, yarın mutlaka alınacak sonuçlar var, Takımımızı daha farklı bir dinamizmle sahada yer alacak konuma getirmemiz gerekiyor. Bu bizim için beklemediğimiz bir sürprizdi. Hem oyuncumuz, hem biz hem camiamız hem yönetimimiz hep beraber el ele verip buradan çıkacağız.” dedi.

İki maçta da görülen kırmızı kartlarla ilgili görüşleri sorulan Ersun hoca, “Teknik anlamda eleştirmek kolay. VAR tartışılıyor, kolay. Biz önce kendimize bakmalıyız ve kendi üzerimizden eleştirilerimizi doğru yapmalıyız.” diye konuştu.

“7 günlük süreci doğru atlatıp, takviyelerimizi doğru yapıp Fenerbahçe’yi olması gereken yerin de ötesine taşıyacağız” diyerek sözlerini sürdüren Ersun hoca, transferle ilgili ise, “Transferi için çalıştığımız bir oyuncu. Ayrıntılar kaldı o da bitecek herhalde.” şeklinde konuştu.