FUTBOL

Yeni taraftar deneyim platformu Fanself, Kulübümüzün Resmi İş Ortakları Arasına Katıldı

09 Nisan 2024 Salı 16:00

Taraftarlarımız, yeni iş ortağımız Fanself'in platformu sayesinde,  sporcularımızın imzalı formalarına "Kişiselleştirme" seçeneği ile erişme imkanı bulacak. Dünyada ilk kez Fenerbahçe Spor Kulübü ile Fanself ortaklığında gerçekleşecek bu proje, taraftarlarımıza eşsiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor.
 
Yeni iş ortağımız Fanself 2023-2024 sezonunun kalan kısmında Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın ikinci "Şort Sponsoru" da oldu. Fanself logosu, 2023-2024 sezonunun sonuna kadar Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın maç şortlarının sağ arka kısmında yer alacak.
 
Yeni yol arkadaşımız Fanself'e ailemize hoş geldin diyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyoruz.
 
Sponsorluk anlaşmasının imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde resmi kanallarımız aracılığıyla duyurulacaktır.
 
Fanself hakkında;
 
Sporseverlere; sporcu hatıralarına erişim deneyimi sunan ve kulüpler ile taraftarlar arasındaki bağı güçlendiren bu platform, sporun birleştirici gücünü iyiliğe dönüştürmeyi hedefleyen bir yer sağlayıcıdır.
 
 2024 yılında kurulmuş olan Fanself, global vizyonuyla tüm dünyada bir ilki gerçekleştirmek için yola çıkmış ve ilk adım olarak dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü ile işbirliğine girmiştir. Taraftarlara, hayranı oldukları sporcuların imzalı ürünlerini “Kişiselleştirme” seçeneğiyle sunan fanself, onlara hayatları boyunca unutulmayacak bir deneyimi sunarken bu deneyim imkanıyla da dünyada bir ilki gerçekleştirmektedir.