FUTBOL

Fenerbahçe Petrol Ofisi, yarı final ilk maçında Galatasaray’ı 2-0 mağlup etti

13 Mayıs 2023 Cumartesi 16:57

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play-Off yarı final ilk maçında Galatasaray Petrol Ofisi’ni konuk etti. Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde oynanan müsabakadan 2-0 galip ayrılan Kadın Futbol Takımımız rövanş için önemli bir avantaj elde etti.
 
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi Play-Off yarı final rövanş maçı 20 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanacak.
 
Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesislerimizde bu maç için özel olarak hazırlanan tribünde taraftarlarımız Takımımıza olan desteklerini gösterirken; maçı Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Yönetim Kurulu Üyelerimiz M. Kemal Danabaş, Sertaç Komsuoğlu ve İlker Dinçay ile futbolcumuz Serdar Dursun da takip etti.
 
Karşılaşmaya Göknur, Busem, Nina, Yaşam, Ecem, Cansu G, Fatma, Marcano, Coleman, Alice ve Kennya Cordner on biri ile başlayan Fenerbahçe Petrol Ofisi, ilk yarıyı 2. dakikada Danielle Marcanon’nun kaydettiği golle 1-0 önde tamamladı.
 
Dengeli başlayan ikinci yarının 62. dakikasında Alice Kusi’nin kafa vuruşundan bulduğu golle farkı 2’ye çıkaran Takımımız kalan bölümde farkı korudu ve sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Fotoğraflar: Altan Göçer

Basın Fotoğrafları